Holmenkollmarsjen

Gå i mål i Holmenkollen med venner og familie!

Inviter venner og familie til Holmenkollen 9.februar!

Holmenkollmarsjen med målgang i Holmenkollen er en fantastisk opplevelse for løperne. Mange har venner og familie i nærheten, og vi oppfordrer alle til å heie "sine" og andre deltakere i mål!

Vi deler ut flagg og sitteunderlag til de som kommer, og det blir også mulighet for en liten kaffekopp eller varm saft mens dere venter på deres nærmeste. Dere kan følge rennet direkte på storskjerm på andre siden av stadion mens dere er tilstede, og vi har dyktige speakere og god musikk som sørger for god stemning. Det er bare å kle seg godt og glede seg!

Har dere fulgt med på "Silje går Holmenkollmarsjen"? I sin siste film før rennet ytrer hun ønske om jubel fra tribunene. Og klarer hun målet om under 2 timer? Møt opp og hei henne inn til mål i sin første Holmenkollmarsj :)

Det er flere norgescupløpere, langløpere fra Ski Classics og tidligere utøvere på høyt nivå som stiller. Hvem blir best? Blir det spurtdueller? Dette blir det spennende å følge med på!

For de som er opptatt av skihistorie: Etter kl. 15.00 kommer det hele 20 skiløpere samlet til mål. De har utstyr og bekledning fra 50-100 år tilbake i tid. Her er en del av gjengen:

 

Alt dette, og mer, kan dere oppleve som tilskuere under Holmenkollmarsjen. Og blir dere sultne har vi kafé i nedre arena med gunstige priser.

Håper vi sees!

 

Samarbeidspartnere