Holmenkollmarsjen

Holmenkollmarsjen for din bedrift

Gjør som flere andre og bli med på Holmenkollmarsjen. Bruk det til et felles treningsmål! Opplev det fantastiske rennet, og mestringsfølelsen når dere kommer i mål. Sammen!

Etter den snørike og flotte vinteren gleder vi oss nå over økende interesse for Holmenkollmarsjen fra bedrifter/grupper.

Er du usikker på om dere skal gå for Holmenkollmarsjen i år? Her er flere grunner til at dere bør gå for det fantastiske rennet vårt:

• Holmenkollmarsjen 52 km og Halvmarsjen 25 km er et lokalt arrangement som går gjennom de fineste delene av Marka.
  • De som holder til i Oslo omegn bruker minimal tid på transport og annen planlegging
  • Dette er et lavterskeltilbud som er tidseffektivt, miljø- og kostnadsbesparende.
  • Vi har flere gode påmeldingsløsninger som passer enhver bedrift
  • Vi gir kvantumsrabatt og ekstra god pakkepris hvis dere ønsker langrennskurs hos oss i tillegg
  • Overskuddet Skiforeningen får går direkte tilbake til Markabrukerne gjennom arbeidet vi gjør i Marka.

Ønsker du å melde på din bedrift? Her er to påmeldingsmuligheter:

1 – Bedriftspåmelding: Bedriftens påmeldingsansvarlig oppretter egen bruker og får denne godkjent av oss. Med denne kan han/hun se hvem og hvor mange som er påmeldt. De ansatte i bedriften benytter en unik kode til påmelding (leder/ansvarlig får denne av oss) og mottar påmeldingsbekreftelse i etterkant. Her er direktelink til bedriftspåmelding

2 – Verdikoder: Bedriftens påmeldingsansvarlig sender bestilling til oss på hvor mange koder/plasser som er ønskelig, og hvorvidt koden skal dekke 100% av påmeldingsavgiften, 50 %, «lisens eller ikke» eller lignende. Vi sender x antall unike koder til bedriften etter avtale. De som melder seg på legger inn koden i «rabattfeltet» nederst på siden hvor personalia legges inn. Bestilling sendes til lars-amund@skiforeningen.no.

Har du spørsmål knyttet til bedriftspåmeldingen eller annet, ta kontakt på holmenkollmarsjen@skiforeningen.no.

Velkommen!