Holmenkollmarsjen

Direktesending og personlig film fra Holmenkollmarsjen

Nå kan alle få se hvor flott og spennende Holmenkollmarsjen er! Og du som deltaker får et personlig videominne i tillegg.

I år sender vi direkte fra Holmenkollmarsjen!

Livemotion fra Sveits kommer til Norge for å lage en flott livesending fra Holmenkollmarsjen. De har tidligere laget livesending for NM i orientering, skiorientering i Sveits og mye mer. De gleder seg stort til å lage en produksjon for Norges tredje største turrenn! I tillegg har vi gleden av å ha Jostein Moe som speaker. Han jobber til daglig som trener for Team Veidekke Oslofjord - og kjenner Marka, skiløping og de fleste utøvere godt. Her er det bare å spisse ørene underveis i sendingen.

Sammen med Livemotion skal vi vise rennet og omgivelsene rundt fra sin beste side, slik at dine venner og familie kan dele denne opplevelsen med deg. Sendingen kan streames både på www.holmenkollmarsjen.no og Holmenkollmarsjen sin facebookside. Her er en liten smakebit på hva Livemotion kan produsere.

OBOS sender et personlig videominne rett hjem til deg!

OBOS Heier på deg,  og i år vil de gi deg en film fra din prestasjon. Et kameracrew vil være ute i løypa for å filme når du bestiger bratte bakker, går klassisk blant snødekte trær eller er i godt driv ned bakkene.

50 meter før en kameramann vil det være et skilt som signaliserer kameramannen slik at du rekker å snyte nesen, rette deg opp i ryggen og trekke på smilebåndet.

Ta en titt på denne stemningsfilmen fra 2017 for å få et inntrykk av hvordan både løpet og filmen blir.