Holmenkollen Sommerskiskole

Oppsummering etter Holmenkollen sommerskiskole 2018

Rulleski, høy puls, spennende aktiviteter, god stemning og mye mer!

I sommer arrangerte vi Holmenkollen sommerskiskole for 4.året på rad, og tradisjonen tro ble det svært innholdsrike uke mer mye trening, morsomme aktiviteter og til og med tid til litt hvile mellom øktene :)

Mandagene var det fullt fokus på å bli kjent med gruppene og gjøre et godt stykke arbeid med rulleskiteknikken både i skøyting og klassisk. Dette for å ha arbeidsoppgaver å jobbe videre gjennom uken, og ikke minst i tiden etter sommerskiskolen.

Sommerskiskole er en perfekt anledning til å sikre god kvalitet på de tøffe øktene. Og tirsdag ble det en solid intervall etter en lengre oppvarming med ferdighetstrening sammen med Marit Bjørgen og Peder Nævestad fra Norges Skiforbund.

Tradisjonen tro gjennomførte vi løp, spenst og styrke før padlestafett på 2.økten. GOD STEMNING!!:)

Kollensvev ble det også tirsdag kveld :D

Onsdag var det stor spenning da ivrige deltakere dro ut på langtur i Marka! Fem timer og x antall hytter senere var gruppene tilbake. For en innsats!!:)

Torsdag hadde vi besøk av kapasitetskongen Simen Sveen, og stakespesialisten og langløper Øyvind Moen Fjell. Det var veldig lærerikt, og vi fikk mange fine øvelser som deltakerne kan jobbe med videre.

Andre økt i klatreparken var heller ikke feil, etter staking til toppen :)

Fredag var det tid for å skvise ut det siste, men startnummer på brystet og en tøff triatlon med rulleski og løp på programmet. Alle gjorde sitt beste og fikk en særdeles god økt!

Teamet i Holmenkollen sommerskiskole takker med dette for en strålende sommer, og håper vi ser minst like mange deltakere neste år. Velkommen skal dere være!:)  (Påmelding åpner 26.september)

Samarbeidspartnere