Torsdagsturer for raske føtter

Torsdagstur for raske føtter

Raske føtter er et turkonsept for deg som er kjapp i steget, og som gjerne liker å gå litt lengre turer i Marka. Vi legger opp et variert turprogram med en ny tur annenhver torsdag i Oslo og omegn. Turene ledes av frivillige i Skiforeningens Markatjenesten.

• Tid: Annenhver torsdag, ca. kl 10 -15
  • Oppmøtested: Nytt sted hver gang. Se turbeskrivelse i kalenderen eller turprogrammet.
  • Type tur: Fottur (hele året)
  • Pris: Torsdagsturene er et gratistilbud til deg som er medlem i Skiforeningen.
  • Kontakt: Har du spørsmål angående torsdagsturer for raske føtter, send en e-post til prosjektleder Annemarie på aek@skiforeningen.no.

Hvem passer turene for?

Det er ingen øvre eller nedre aldersgrense, og alle medlemmer i Skiforeningen er velkommen til å delta. Det som er den største forskjellen mellom denne turgruppen og tirsdagsturene er at vi går raskt. En skal ha anledning til å bli litt varm når en går på tur.

Turprogram for høsten 2022

Oppdatert 31.08.22

Første tur 1.september:

Frognerseteren – Kobberhaugen – Sørkedalen
Se kalender og vedlagt program

Viktig informasjon:

Det kan bli endringer i hvor vi går og buss/togrutene kan endres. Endringer ser du på hjemmesiden senest dagen før turen går, og sjekk for sikkerhets skyld med ruter-appen. Vi går på tur, uansett hvordan været er, men vi går ikke på ski.

Ønsker du å gå oftere på tur, kan du bli med på tirsdagsturer også.

Har du spørsmål angående torsdagsturer for raske føtter, send en mail til: aek@skiforeningen.no.

Håper vi sees!