Barnas Holmenkolldag

Løyper

Ekornløypa (200 meter)
Løypa er 200 meter lang og er anbefalt for de aller minste barna. Løypa går inne på stadion i flatt terreng, men med gode spor. Ekornløypa vil være på skytefeltet på stadion. Foresatte kan følge barnet i løypa. 

Harepusløypa (350 meter)
Løypa er 350 meter lang og er anbefalt for barn fra 4 år. Løypa går inne på stadion, opp en slak motbakke til brua over Holmenkollveien, snur på brua og deretter en slak og rett nedoverbakke til mål igjen. Foresatte kan ikke følge barnet i løypa. 

Bamseløypa (680 meter)
Løypa er 680 meter lang, og er anbefalt for barn fra ca. 5-6 år. Løypa går slakt oppover ut av stadion, videre i kupert terreng på tvers av Gratishaugen og gjennom en skarp sving før løypa går slakt nedover mot stadion og mål. Foresatte kan ikke følge barnet i løypa. 

Elgløypa (2,1 km)
Løypa er 2,1 km lang, og er anbefalt for barn fra ca. 7 år. Løypa går slakt oppover ut av stadion, bak VM-knollen og ut til Midstubakken. Her vender løype og går tilbake mot stadion. Ved VM-knollen tar løypen av mot høyre og den fortsetter videre opp i Kapellskogen hvor det også finnes en drikkestasjon. Ettter drikkestasjonen venter nedoverbakker og flate partier på vei tilbake til mål. Foresatte MED SKI kan følge barnet i løypa. 

Samarbeidspartnere