Barnas sommercamp

Slik blir Barnas sommercamp

Sol, sommer, nye venner, gode venner og masse morsomme aktiviteter! Her kan du finne informasjon om hva vi gjør på Barnas sommercamp.

Barnas sommercamp er for alle barn født mellom 2008 og 2013. Sommeren 2020 tilbys det på nytt fire uker med sommercamp, og vi gleder oss! Det blir fortsatt camp i uke 26 og 27 før fellesferien, og i uke 32 og 33 etter fellesferien.

På sommercamp vil barna få muligheten til å prøve ut morsomme og utfordrende aktiviteter. Sykkelen vil bli brukt både i marka og rundt omkring i nærområdet, kajakkene skal settes på vann, klatreselene spennes og vi vil prøve å bestige spennende klatreløyper og bruskassetårnet.

Det gjennomføres èn overnatting i løpet av uka. Her pakker vi sekkene med sovepose og liggeunderlag og overnatter i store lavvoer. Vi planlegger oppmøte hver dag mellom kl. 08.00 og 08.30 og henting mellom kl. 15.15 og 16.00. NB: på fredager er det henting kl. 15.00.

Vi har base i Holmenkollanlegget, nærmere bestemt Servicebygget, som ligger midt i smørøyet når det gjelder aktivitetene våre. Vi gleder oss til å ta med barna på et spekket opplegg med masse spennende aktiviteter i anlegget og området rundt.

GENERELL INFORMASJON 

MAT
Det serveres lunsj alle dager + middag, kvelds og frokost i forbindelse med overnatting. Ved allergi gi beskjed i spørreskjemaet det er linket til orderebekreftelsen ved påmelding. 

VÅRE INSTRUKTØRER
Instruktørene er engasjerte og dyktige, og har bakgrunn fra flere spennende idretter. De har god erfaring med å tilrettelegge aktiviteter for barn, og har enten vært instruktører på Skiforeningens egne aktiviteter eller tilsvarende tidligere. 

FORSIKRING
Alle barn blir forsikret gjennom Tryg forsikring.

GRUPPEINNDELING
Det blir 25 barn per gruppe som ledes av én gruppeleder og tre instruktører.
Gruppeinndelingen gjøres ut fra alder og innmeldte ønsker.

Deltakerinfo

Lurer du på hva barna trenger av utstyr, ukeplan, informasjon om gruppeinndeling og hvor Barnas sommercamp holder til?

Les mer

Påmelding og priser

Påmeldingen til Barnas sommercamp 2020 åpner onsdag 4. mars kl. 09. 

Les mer

Samarbeidspartnere