Barnas sommercamp

Slik blir Barnas sommercamp 2020

Det blir sommercamp i år også! Alle uker utsolgt.

PÅMELDING BARNAS SOMMERCAMP HOLMENKOLLEN 

PÅMELDING BARNAS SOMMERCAMP SKULLERUD

NB! Alle uker er utsolgt. 

Hvis du opplever problemer ta kontakt på kurs@skiforeningen.no . 

I tillegg til Barnas sommercamp i Holmenkollen tilbyr vi i år også sommercamp på Skullerud med Østmarka som nærmeste nabo!

Årets utgave av Barnas sommercamp vil være litt ulik tidligere år og tilpasset smittevernkravene fra myndighetene.

Vi lover naturligvis like god stemning som alltid! Uken på sommercamp vil bestå av mange morsomme og utfordrende aktiviteter. Sykkelen skal tas i bruk, badetemperaturen skal testes og rebusløyper skal løses!

PÅMELDING OG PRIS

  • Skiforeningens medlemmer: 3090 kr*
    *Merk at det er barnet som må være medlem av Skiforeningen. Ha derfor barnets medlemsnummer klart når du melder på. Send en e-post til medlem@skiforeningen.no om du er usikker på barnets medlemsnummer.
  • A-kort/OBOS: 3190 kr
  • Ikke-medlem: 3490 kr 

NÅR OG HVOR?

Vi tilbyr sommercamp i uke 26, 27, 32 og 33, både i Holmenkollen og på Skullerud.

I Holmenkollen har vi base i Skiforeningens klubbhus og på Skullerud ved Skullerudstua. 

ALDERSGRUPPE

Barnas sommercamp er for barn født mellom 2008 og 2013 (året de fyller 7 år, til og med året de fyller 12 år). 

FYLL UT OPPLYSNINGSSKJEMA ETTER PÅMELDING!

For å kunne tilrettelegge best mulig når det gjelder gruppeønsker, allergier etc., ber vi dere fylle ut opplysningsskjemaet linket til i ordrebekreftelsen. NB! Dobbeltsjekk at dere oppgir riktig sted og uke.

LEVERING OG HENTING 

Vi planlegger oppmøte hver dag mellom 08:30-09:00 og henting mellom 15.15 -16:00. Den siste timen er frilek for barna. De går derfor ikke glipp av noe ved å bli hentet kl. 15:15, men kjeder seg heller ikke om de blir hentet kl. 16:00. NB! Henting senest kl. 15:00 på fredag.

SLIK DELER VI INN I GRUPPER

I opplysningsskjemaet vi ber dere fylle ut, kan dere oppgi to barn dere ønsker barnet deres skal komme på samme gruppe med. Gruppene blir satt opp etter alder. Er det spesielle behov eller ønsker, skriv dette inn i evnetueltfeltet i skjemaet.

Gruppeinndeling og annen info sendes på e-post en til to uker før campstart. NB! Deltakere for uke 32 mottar informasjon tidligere (i slutten av uke 27).

HVILKET UTSTYR BEHØVER BARNET? 

Alle barn må ha med seg sykkel første dagen. Denne kan stå på campen hele uken og vil bli låst ute med en stor vaier sammen med de andre deltagernes sykler.

Ellers ber vi om at alle personlige eiendeler tas med hjem hver dag. Sjekk værmelding og ukeplanen for å sørge for riktig klær og utstyr til barna.  

Alle barn må medbringe egen redningsvest!

Detaljert utstyrsliste og annen info sendes på e-post en til to uker før campstart. NB! Deltakere for uke 32 mottar informasjon tidligere.

HVILKE KRAV STILLE BARNAS SOMMERCAMP TIL BARNAS FERDIGHETER?

Barnet må kunne gå av og på sykkelen selv, samt bremse i nedoverbakker. Vi drar ikke på lange turer med de minste, men de må kunne sykle 3-4 kilometer på grusveier innover i Marka. Når det gjelder svømming må alle barn bade med vest uansett om de kan svømme eller ikke. Det er dermed ingen krav om at de må kunne svømme for å være med på campen. Alle barn må medbringe egen redningsvest. 

ALLE MÅ HA MED EGEN MATPAKKE!

Alle barn må medbringe egen matpakke og drikkeflaske hver dag. Vi anbefaler å smøre en matpakke som dekker to måltider, da erfaringen viser at høyt aktivitetsnivå gir sultne barn.  

Det vil ikke være nødvendig å ha med matpakke på fredag – da griller vi pølser til barna. Her vil vi prøve å tilpasse maten eventuelle allergier så godt det lar seg gjøre i dialog med foresatte, og håper at barna eventuelt kan ha med seg noe selv hvis vi ikke klarer å finne alternativer. Allergier opplyses om i opplysningsskjemaet linket til i ordrebekreftelsen.

HVOR HOLDER BARNAS SOMMERCAMP TIL?

I Holmenkollen holder vi til i Skiforeningens klubbhus, bygget rett bak skiskytterblinkene i nasjonalanlegget. Dette er et perfekt utgangspunkt for en fartsfylt uke.

Med bil følger dere Kongeveien helt toppen og parkerer på den store parkeringsplassen ved museet. Derfra følger dere skilt til Skiforeningens Klubbhuset.

Med kollektiv tar dere linje 1 mot Frognerseteren. Gå av på Holmenkollen stasjon og følg skilt merket Skimuseet/Hopptårnet.

På Skullerud har vi base på Skullerudstua. Her er Østmerka nærmeste nabo, og alt ligger til rette for mange morsomme og spennende aktiviteter.

Med bil kjør Skullerudveien, ta til høyre på Johan Scharaffenbergsvei og ta deretter til høyre på Olaf Helsetvei. Parker på den store parkeringsplassen.

Med kollektiv ta linje 3 retning Mortensrud og gå av på Skullerud stasjon. Herfra er det ca. 10 minutter gange til Skullerudstua.

KJEKT Å VITE

  • Informasjon om gruppeinndeling og pakkeliste sendes på e-post ca. en uke* i forkant av campstart (*for deltakere i uke 32 vil informasjon sendes ut i uke 27).
  • Alle barna som deltar er forsikret under sommercamp.
  • Hver gruppe har instruktører med gyldig førstehjelps- og livredningssertifikat.

Lurer du på hva vi gjør?

Ta en titt på denne filmen!

Les mer

Samarbeidspartnere