Barnas sommercamp

Deltakerinfo

Lurer du på hva barna trenger av utstyr, ukeplan, informasjon om gruppeinndeling og hvor Barnas sommercamp holder til?

Informasjon på e-post:
En til to uker før campstart sender vi ut praktisk informasjon til foresatte på e-post (gruppeinndeling, ukeplan, pakkeliste osv.).
- NB: Deltakere for uke 32 mottar informasjonen i slutten av uke 27, før vi tar ferie. 

Om du lurer på noen i mellomtiden finner du mye nyttig informasjon under:

Fyll ut opplysningsskjemaet etter påmelding:

For å tilrettelegge best mulig etter gruppeønsker, allergier etc. ber vi dere svare på spørreskjemaet som det linkes til i orderebekreftelsen.
- Merk: Dobbeltsjekk at dere oppgir riktig uke. 

Aldersgruppe for 2019:
Barnas sommercamp er for barn født mellom 2007 og 2012 (året de fyller 7 til og med året de fyller 12 år).

Her holder campen til:
Barnas Sommercamp holder til i Holmenkollen Nasjonalanlegg i Servicebygget (bygget bak skiskytterskivene). Vi benytter oss av lokaler med garderobe, dusj, spisesal og kjøkken.

Hvordan kommer vi dit?
Med bil: Kjør Kongeveien helt til toppen og parker på den store parkeringsplassen etter du har kjørt forbi Park hotell og gjennom tunellen under hoppet. Derfra er det skiltet ned til et stort svart bygg (Servicebygget).
Med T-bane: Linje 1 mot Frognerseteren, gå av på Holmenkollen stasjon. Følg skilter merket Skimusèet/ Hopptårnet.

Det er viktig at dere benytter den store parkeringen ovenfor Servicebygget og ikke parkerer langs veien. Trykk på knappen under for kart (Servicebygget er markert med rød pin og parkeringen er markert):
Kart  

Hente og levere:
Barna kan leveres fleksibelt mellom 08.00 - 08.30 hver dag. På ettermiddagen kan foreldre komme i tidsrommet fra kl. 15.15 - 16.00 for å hente. Denne siste timen er det frilek for barna, slik at de ikke går glipp av noe ved å bli hentet kl.15.15, men kjeder seg heller ikke om de blir hentet kl.16. NB: på fredag er det henting kl. 15.00.

Overnattingen:
Alle deltagere på Barnas Sommercamp kan få delta på en overnatting om ønskelig. Overnattingen skjer i lavvoer på uteområdet i Holmenkollen nasjonalanlegg, med muligheter for å sove innendørs ved uforutsette hendelser. Barna deles inn i 4 grupper, hvor 2 grupper overnatter tirsdag og 2 grupper overnatter onsdag. Hvilken gruppe ditt barn er satt på får dere informasjon om ca. en uke før campstart.

Gruppeinndeling:
I spørreskjemaet har dere mulighet til å skrive inn 2 barn som dere ønsker skal komme på samme gruppe som ditt barn. Merk at gruppene blir satt opp etter alder, så hvis det er over 2 års forskjell, kan det hende de ikke kommer sammen. Er det spesielle behov eller ønsker – skriv det inn i eventueltfeltet til slutt i skjemaet. Gruppeinndeling og annen info sendes  på e-post en til to uker før campstart. NB: Deltakere for uke 32 mottar informasjonen tidligere (i slutten av uke 27). 

Utstyr:
Alt utstyr som barnet trenger til campen, tas med den første dagen. Hvert barn får tildelt plass til å lagre utstyret inne og utenfor Servicebygget hele uken. Alle deltagere trenger følgende utstyr: Sykkel, sykkelhjelm, redningsvest/seilevest, sovepose, liggeunderlag, dagstursekk, regntøy, gummistøvler og badetøy. Sykkelen låses sammen med de andre deltagernes sykler med en stor vaier. Detaljert pakkeliste og annen info sendes på e-post en til to uker før campstart. NB: Deltakere for uke 32 mottar informasjonen tidligere (i slutten av uke 27). 

Hvilke krav stiller Barnas Sommercamp til barnets ferdigheter?
Barnet må kunne gå av og på sykkelen selv, samt bremse i nedoverbakker. Vi drar ikke på lange turer med de minste, men de må kunne sykle 3-4 km på grusveier innover i marka. Når det gjelder svømming, må alle barn bade med vest uansett om de kan svømme eller ikke, det er dermed ingen krav om at en må kunne svømme for å være med på campen.

Får barnet mat?
Skiforeningen står for lunsj til barna hver dag, så matpakke er ikke nødvendig. Barna må ha spist frokost før de kommer på campen. Den dagen de overnatter får de middag og kveldsmat, samt frokost morgenen etter. Vi prøver å tilpasse etter allergier så godt det lar seg gjøre i dialog med foreldrene, og håper at evt. barna kan ha med noe erstattende selv hvis ikke vi har.

Kjekt å vite:
Alle ledere har gjennomført livredningskurs. 
Det er 25 barn per gruppe.
Hver gruppe har 1 gruppeleder og 3 instruktører.
Informasjon om gruppeinndeling og pakkeliste sendes på e-post ca. en uke* i forkant av campstart (*for deltakere i uke 32 vil informasjon sendes ut i uke 27).
Alle barna som deltar er forsikret gjennom Tryg forsikring.

Har du spørsmål i forbindelse med Barnas sommercamp, send oss gjerne en e- post

Samarbeidspartnere