Barnas sommercamp

Samarbeidspartnere

Gode og viktige samarbeidspartnere bidrar til at Barnas Sommercamp blir aktive og minnerike dager for barna. Med nye venner, masse aktivitet, frisk luft og god mat.

OBOS er svært opptatt av å bidra til å skape gode oppvekstsvilkår og bomiljøer. Aktiviteter og frisk luft gir barn morsomme stunder, fysiske utfordringer og mestringsglede.

GSPORT|GMAX er kjedene som stor bredde og stor dybde i sitt utvalg av sport-, sykkel- og friluftsutstyr. G-Sport og G-Max er ekstra oppmerksomme på å gi gode råd og veiledning til barnefamilier.

Gilde bidrar aktive barn får godt pålegg til lunsj og god grillmat når de overnatter ute. Produkter fra den norske bonden er rik på god og viktig ernæring før og etter utfordringer på Barnas Sommercamp.

Aftenposten og Skiforeningen har tradisjoner for samarbeid fra langt tilbake, til glede for bl. andre hovedstadens innbyggere. Aftenposten bidrar gjennom godt annonsesamarbeid til økt kjennskap om tilbudene fra Barnas Sommercamp.

Bixit – som mellommåtid under en lang dag, Diplom-is – kanskje vanker en det en skikkelig forfriskning etter god innsats, Neh- profilmateriell, United Bakeries- ferskt brød til lunsj, cookies og hamburgerbrød, Diamant- nødvendig sykkelutstyr må med på tur, Synnøve Finden- hva er vel brødmat uten godt pålegg!

Samarbeidspartnere