Barnas skiskole

Holmenkollen

Skiforeningen ønsker velkommen til skiskole i Holmenkollen.

viktig informasjon Holmenkollen - hverdag

Skiskole på hverdager

Skiskolen i Holmenkollen tar i mot barnehager og AKSer fra mandag - onsdag

Viktig satsingsområde

Barnas skiskole er et viktig satsingsområde for Skiforeningen. Med tanke på foreningens lokale forankring, er vi stolte av å kunne tilby skiskole i nasjonalanlegget. Vi gleder oss til en spennende vinter og ønsker barn velkommen til oss i Holmenkollen.

Kort om skiskolelederen

Petter Kolderup har erfaring fra friluft- og skiopplæring. Han jobber som instruktør på Barnas skiskole, Friluftsglede og Friluftssliv for minoritetsbarn.

Petter er opptatt av at alle deltakerne skal ha det morsomt og samtidig få utfordret seg på sitt nivå, også de som har gått en del på ski fra før.

Hvor ligger skiskolen i Holmenkollen:

Skiskolen i Holmenkollen ligger bak hoppbakken ved Kongedammen. Ved parkeringsplassen ved Skimuseet (Hopp-plassen) krysser man Kongeveien og går opp til skiskolestedet.