Barnas skiskole

Viktig info hverdag

Her finner du som foresatt og følgepersonell viktig informasjon vedrørende skiskole i hverdagene på Trollvann 2022.

SKISKOLELEDER HVERDAG

Cedric Stevens har vært sentral  for Skiforeningen på mange områder, som leder på både aktivitetsdager, friluftsprosjekter og skiskole. Cedric gleder seg til å se barna teste egne grenser i skileiken, og kommer til å heie ekstra på de som utfordrer balansen såpass at de tør å falle i blant. 

OPPMØTE

Skiskole arrangeres fra uke 3-7 og har samme ukedag og tidspunkt hele perioden (5 ganger). 

For dere som har transport gjennom Skiforeningen har alle kontaktpersoner i barnehagen/SFO/AKS fått tilsendt klokkeslett for henting. Stå klar i god tid. Dersom vær og føre skaper forsinkelser vil dere få beskjed om dette. Dere blir transportert til parkeringsplassen, derifra går dere opp til møteplassen ved skiskolen.

For at ski og utstyr ikke skal bli borte bør det merkes tydelig med navn og samles i sekker slik at lasting og lossing foregår raskt. 

NAVN PÅ LUA! 

For at instruktøren lett skal få kontakt med barnet oppfordrerr vi alle til å merke lua med barnets fornavn, gjerne med sporttape og tusj. Merk også skiene tydelig.  

SKI, BEKLEDNING OG SMØRING 

Vi anbefaler ski som kan smøres. For tips angående skiutstyr, bekledning og smøring, se her. Barna bør kommer på skiskolen med ferdig smurte ski. 

Vi bruker ikke staver på skiskolen på Trollvann. 

Men husk! Den 5. og siste gangen er det "rar-lue-dag". Da kan alle som vil ikledd sin rareste lue. 

GÅR SKISKOLEN SOM PLANLAGT?

Hver kursmorgen før kl. 08:00 legger vi  ut oppdatering om skiskolen går som planlagt på våre nettsider. Dersom kurset ikke går som normalt vil dere registret kontaktperson fra barnehage/SFO/AKS få beskjed om dette på det telefonnummeret dere registrerte ved påmelding. 

BARNAS HOLMENKOLLDAG 2022

Mer informasjon kommer.

BARN SETTER SPOR 

Når barna er på skiskolen kan de registrere aktiviteten sin i appen Distansekort. Her kan barna ta distansemerker, og på den måten er de med på å gi penger til SOS-barnebyer. Også voksne kan logge kilometer i appen. Les mer om appen her

Samarbeidspartnere