Barnas skiskole

Trollvann

Sentralt og snøsikkert på Trollvann.

viktig informasjon trollvann - hverdag

Skileik på hverdager

Kun 5 minutter fra Sinsenkrysset i Oslo kan Skiforeningen ønske velkommen til skileik mandag - fredag. Snøproduksjon av Oslo skisenter sikrer optimale snøforhold.

Fri utfoldelse

På Trollvann er instruktørene opptatt av å legge tilrette for fri lek og utfordringer i terrenget. - Det er viktig at skileiken er lystbetont, poengterer instruktørteamet på Trollvann. Derfor prøver vi å legge opp til et dynamisk program hvor barna selv er med på å utvikle øvelsene.

Kort om skiskolelederen

Cedric Stevens har vært sentral  for Skiforeningen på mange områder, som leder på både aktivitetsdager, friluftsprosjekter og skiskole. Cedric gleder seg til å se barna teste egne grenser i skileiken, og kommer til å heie ekstra på de som utfordrer balansen såpass at de tør å falle i blant.

Hvor ligger skiskolen på Trollvann

Skiskolen ligger ved Trollvannstua i Grefesenåsen.

Adresse: Trollvannsveien 3, 0490 Oslo

Med bil: Følg Grefsenkollveien og sving til venstre inn på Trollvannsveien. Om kort tid ankommer du parkeringsplass utenfor Trollvannstua.

Med kollektiv: Buss nr. 56 til Trollveiskrysset. Herfra er det ca. 1km. å gå. I helgene går buss nr. 56B helt fram til Trollvann.