Barnas skiskole

Viktig info helg

Her finner du som foresatte/ledsager viktig informasjon vedrørende skiskole i helgene i Sørkedalen 2022.

SKISKOLELEDER HELG

Malin Simensen er skiskoleleder i Sørkedalen. Hun har tidligere jobbet i flere år som skileikinstruktør på Sollihøgda og i Sørkedalen. Hun har stor glede i å legge til rette for gode skiopplevelser for store og små, og er en engasjert og leken voksen. Malin mener man blir aldri for stor for å leke med ski på beina. Malin har jobbet flere år med barn og tilrettelegging av aktivitet, både som leder av en idrettsskole for barn og nå som idrettspedagog en barnehage. 

SKISKOLESTED

Skiskolen ligger ved Lokalet til Sørkedalen IF. Følg Sørkedalsveien til Lokalet v/ Sørkedalen Idrettsforening. Lokalet ligger på venstre side. Adressen er Sørkedalsveien 1064.

Parkeringsmuligheter ved skileiek mot 60,- i avgift. Vipps til Sørkedalens IF # 636478 på forhånd og vis frem kvitteringen gjennom bilvinduet ved ankomst parkeringsplassen v/Lokalet. Tidvis kan det være dårlig dekning for å få gjennomført  betalingen ved Lokalet, og derfor kan det være lurt å gjøre dette på forhånd. 

Med kollektivtransport tar buss 41 fra Røa mot Sørkedalen til Lokalet. 

Ved skiskolestedet finnes det en kiosk hvor dere får tak i noe varmt å drikke og noe godt å spise :-) 

OPPMØTE

Ved Lokalet i Sørkedalen. 

NAVN PÅ LUA! 

For at instruktøren lett skal få kontakt med barnet oppfordrer vi alle til å merke lua med barnets fornavn, gjerne med sporttape og tusj. Merk også skiene tydelig.  

SKI, BEKLEDNING OG SMØRING 

Vi anbefaler ski som kan smøres. For tips angående skiutstyr, bekledning og smøring, se her. Barna bør kommer på skiskolen med ferdig smurte ski. 

Vi bruker ikke staver på skiskolen i Sørkedalen. 

GÅR SKISKOLEN SOM  PLANLAGT? 

Hver kursmorgen kl. 08:00 legger vi ut informasjon om vær- og føremelding på våre nettsider. Foresatte har selv ansvar for å sjekke om kurset går som planlagt.

BARNAS HOLMENKOLLDAG 2022

Mer informasjon kommer.

BARN SETTER SPOR 

Når barna er på skiskolen kan de registrere aktiviteten sin i appen Distansekort. Her kan barna ta distansemerker, og på den måten er de med på å gi penger til SOS-barnebyer. Også voksne kan logge kilometer i appen. Les mer om appen her. 

Samarbeidspartnere