Barnas skiskole

Sørkedalen

Et steinkast unna Oslos urbane gater, i smørøyet av Sørkedalen, finner du Barnas skiskole.

Viktig informasjon Sørkedalen - Lørdager

Viktig informasjon Sørkedalen - Søndager

viktig informasjon Sørkedalen - hverdag

Hver vinter, fra mandag - fredag gjennomføres det skiskole for barnehager og aktivitetsskoler i Sørkedalen. Barnefamilier er velkomne til å delta på skiskole på lørdager eller søndager.

Populært skieldorado

Som en av høstens første snølagte områder utgjør Sørkedalen et populært skieldorado. Det gjelder også for skiskolen. Alle dager, mandag til søndag, arrangeres det skileikkurs her. Størrelsen på skileikområdet gir mange muligheter og god variasjon for aktiviteter og øvelser.

Mestring og spenning i skiløypa

Populært i Sørkedalen er også skogsløypene. Her får barna god balanse- og kordinasjonstrening uten at det er en teknikkstyrt aktivitet. I skogsløypa ser vi ofte spor etter både elg, rev og hare. Når snøen ligger tung over grantrærne får fantasien fullt utløp, og da kan det også dukke opp både isprinsesser og troll.

Kort om skiskolelederne

Hverdag

Marte Kristiansen blir ny skiskoleleder i Sørkedalen. Hun har lang erfaring innen trening/ernæring, coaching og folkehelse. Vi gleder oss til en skiskole med Marte i Sørkedalen.

Helg

Oda Skrøvseth Tranulis har vært skiskoleleder på Vestli/Stovner i flere år. Hun har tidligere også jobbet som skileikinstruktør i Asker ogTrollvann og stortrives med å spre skiglede til barn. Oda er dyktig, entusiastisk og har et stort engasjement for jobben sin. Nå ser hun frem til en ny sesong som skiskoleleder i Sørkedalen. 

 

Hvor ligger skiskolen i Sørkedalen

Skiskolen ligger vis-á-vis Sandbråtan gård ved Skansebakken.

Med bil: Følg Sørkedalsveien til Skansebakken. Vis-á-vis Sandbråtan gård ligger skileiken godt synlig. Parkeringsmuligheter ved skileiek mot avgift.

Med kollektiv: Buss 41 mot Sørkedalen til Sandbråten

Samarbeidspartnere