Barnas skiskole

Viktig info helg

Her finner du som foresatte/ledsager viktig informasjon vedrørende skiskole i helgene på Sollihøgda 2022.

SKISKOLELEDER HELG

Kjellaug Jacobsen er en lokal ildsjel som har mye kunnskap å lære bort innenfor skileik. Hun har lang erfaring med barn og idrett og ønsker å skape gode skiopplevelser for deltakerne.

SKISKOLESTED

Skiskolen på Sollihøgda arrangeres på Høymyr som ligger sydøst for Turistsenteret. Fra Bærum: ta stikkvei til høyre ca. 50  etter skiltet "Sollihøgda/Viken". Fra Hole: ta stikkvei til venstre ca. 100 m etter passering av Sollihøgda Turistsenter. Følg veien ca. 700 m til parkering v/ bomveien på Høymyr.

Avgiftsbelagt parkering i nærheten av skileikområdet. Det oppfordres til å laste ned Easypark-appen (takstgruppe: 3651). 

Med kollektivstransport: ta buss til Sollihøgda. Fra der tar det ca. 10 minutter å gå. 

Vi kan dessverre ikke tillate aking ved skileiken mens skiskolen foregår. 

NAVN PÅ LUA! 

For at instruktøren lett skal få kontakt med barnet oppfordrer vi alle til å merke lua med barnets fornavn, gjerne med sporttape og tusj. Merk også skiene tydelig.  

SKI, BEKLEDNING OG SMØRING 

Vi anbefaler ski som kan smøres. For tips angående skiutstyr, bekledning og smøring, se her. Barna bør kommer på skiskolen med ferdig smurte ski. 

Hare (4 år) gjennomfører hele skiskolen uten staver. Bamse (5-6 år) og Elg (7-8 år) møtes uten staver første og siste gang, ta med staver 2./3./4. kursdag. 

GÅR SKISKOLEN SOM  PLANLAGT? 

Hver kursmorgen kl. 08:00 legger vi ut informasjon om vær- og føremelding på våre nettsider. Foresatte har selv ansvar for å sjekke om kurset går som planlagt.

BARNAS HOLMENKOLLDAG 2022

Mer informasjon kommer.

BARN SETTER SPOR 

Når barna er på skiskolen kan de registrere aktiviteten sin i appen Distansekort. Her kan barna ta distansemerker, og på den måten er de med på å gi penger til SOS-barnebyer. Også voksne kan logge kilometer i appen. Les mer om appen her. 

Samarbeidspartnere