Barnas skiskole

Sollihøgda

Velkommen til Høymyr.

Viktig informasjon om Barnas skiskole helg - Sollihøgda 2020

Viktig informasjon om Barnas skiskole hverdag - Sollihøgda 2020

Hverdag og helg

Mandag og onsdag gjennomføres det skiskole for barnehager, SFOer og AKSer. Barnefamilier er velkomne til å bli med på skiskole på lørdager.

Skogsløype til begeistring

Skileikområdet på Sollihøgda er et fantastisk område for utfoldelse på ski for store og små. Tilrettelagte løyper med flate sletter, bakker, hopp, kuler og staup i forskjellig vanskeliggrad gir den gode skileikopplevelsen, og er med på å tilegne barna grunnleggende skiferdigheter.

På Sollihøgda har de anlagt en rundløype i "Eventyrskogen". Her får barna bryne seg på oppgaver underveis og utforske naturen mens de tilegner seg skiferdigheter, forklarer skiskoleleder, Kjellaug. Dette område er svært populært blant barna, særlig når nysnøen ligger på buskene og skaper trolsk stemning. 

Kort om skiskoleleder

Hverdag og helg 

Kjellaug Jacobsen er en lokal ildsjel som har mye kunnskap å lære bort innenfor skileik. Hun har lang erfaring med barn og idrett og ønsker å skape gode skiopplevelser for deltakerne

Hvor ligger skiskolen på Sollihøgda

Skiskolen ligger ved Høymyr, Sollihøgda.

Med bil fra Bærum: Ta stikkvei til høyre etter "Sollihøgda/Buskerud" skiltet. Følg veien ca. 700m til parkering v/bomveiene på Høymyr.

Med bil fra Hole: Ta stikkvei til venstre etter Sollihøgda Turistsenter.Følg veien ca. 700m til parkering v/ bomveiene på Høymyr.

Samarbeidspartnere