Barnas skiskole

Viktig info helg

Her finner du som foresatte/ledsager viktig informasjon vedrørende skiskole i helgene på Greverud 2021.

SKISKOLELEDER HELG

Anette Unneberg er vår skiskoleleder for helgeskiskolen på Greverud. Anette liker å jobbe med alle slags mennesker og gleder seg til å ta i mot barna i skileiken på lørdager. 

SKISKOLESTED

Greverud ligger ved Greverud golfbane i Nordre Follo. Kjør rv. 152 mot Oppegård. Sving av på Skiveien og deretter ta til høyre på Kongeveien. Etter kort tid ankommer dere parkeringen ved Grevestua. Med kollektivtransport: tog mot Ski/Skøyen, til Greverud. Herfra er det 10 min gange til Grevestua. 

OPPMØTE

Møteplass nedenfor låven. 

NAVN PÅ LUA! 

For at instruktøren lett skal få kontakt med barnet oppfordrer vi alle til å merke lua med barnets fornavn, gjerne med sporttape og tusj. Merk også skiene tydelig.  

SKI, BEKLEDNING OG SMØRING 

Vi anbefaler ski som kan smøres. For tips angående skiutstyr, bekledning og smøring, se her. Barna bør kommer på skiskolen med ferdig smurte ski. 

Vi bruker ikke staver på skiskolen på Greverud. 

FORESATTE 

På grunn av koronasituasjonen kan ingen barn ha med seg foresatt/ledsagere inn i skileiken. Vi ber om at hvert barn kun blir fulgt av en foresatt/ledsagere til/fra skiskolen. Alle oppfordres til å følge de generelle smittevernstiltakene.

GÅR SKISKOLEN SOM  PLANLAGT? 

Hver kursmorgen kl. 08:00 legger vi ut informasjon om vær- og føremelding på våre nettsider. Foresatte har selv ansvar for å sjekke om kurset går som planlagt.

SMITTEVERN PÅ SKISKOLEN

Vi har samlet de vanligste spørsmålene om skiskolen og korona her. 

BARNAS HOLMENKOLLDAG 2021 - DER DU BOR!

Skiforeningen inviterer alle skiskolebarn til å delta på arrangementet som en avslutningsfest for skiskolen. Deltakere fra Barnas skiskole får rabatt på startnummer. Bruk rabattkode 1883. I 2021 arrangeres Barnas Holmenkolldag noe annerledes enn tidligere. Les mer på her. 

BARN SETTER SPOR 

Når barna er på skiskolen kan de registrere aktiviteten sin i appen Distansekort. Her kan barna ta distansemerker, og på den måten er de med på å gi penger til SOS-barnebyer. Også voksne kan logge kilometer i appen. Les mer om appen her. 

Helg: Smittevern på Barnas skiskole

Ofte stilte spørsmål og viktig informasjon angående skiskolen og korona finner du her.

Les mer her

Samarbeidspartnere