Barnas skiskole

Viktig info hverdag

Her finner du som foresatt og følgepersonell viktig informasjon vedrørende skiskole i hverdagene på Fossum 2021.

SKISKOLELEDER HVERDAG

Gøril Stav er skiskoleleder på Fossum. Hun har god erfaring med både friluftsliv- og skiopplæring, og jobber som instruktør på Barnas skiskole og Friluftsglede. Gøril har også tidligere vært aktiv langrennsløper på elitenivå. Nå gleder hun seg til å ta fatt på en ny sesong som skiskoleleder og legge til rette for skiglade barn. Gøril kan treffes på tlf.: 977 33 752 i skiskoleperioden. For henvendelser utenom skiskoleperioden, ring Skiforeningen på tlf.: 22 92 32 00 eller på e-post

OPPMØTE

Skiskole arrangeres fra uke 3-7 og har samme ukedag og tidspunkt hele perioden (5 ganger). 

For dere som har transport gjennom Skiforeningen har alle kontaktpersoner i barnehagen/SFO/AKS fått tilsendt klokkeslett for henting. Stå klar i god tid. Dersom vær og føre skaper forsinkelser vil dere få beskjed om dette. Dere blir transportert til parkeringsplassen, derifra går dere opp til møteplassen ved skiskolen.

For at ski og utstyr ikke skal bli borte bør det merkes tydelig med navn og samles i sekker slik at lasting og lossing foregår raskt. 

NAVN PÅ LUA! 

For at instruktøren lett skal få kontakt med barnet oppfordrerr vi alle til å merke lua med barnets fornavn, gjerne med sporttape og tusj. Merk også skiene tydelig.  

SKI, BEKLEDNING OG SMØRING 

Vi anbefaler ski som kan smøres. For tips angående skiutstyr, bekledning og smøring, se her. Barna bør kommer på skiskolen med ferdig smurte ski. 

Vi bruker ikke staver på skiskolen på Fossum. 

GÅR SKISKOLEN SOM PLANLAGT?

Hver kursmorgen før kl. 08:00 legger vi  ut oppdatering om skiskolen går som planlagt på våre nettsider. Dersom kurset ikke går som normalt vil dere registret kontaktperson fra barnehage/SFO/AKS få beskjed om dette på det telefonnummeret dere registrerte ved påmelding. 

DETALJERT INFORMASJON TIL LEDSAGERE/FØLGEPERSONELL 

Her finner ledsagere/følgepersonell detaljert informasjon angående gjennomføringen av skiskolen. 

BARNAS HOLMENKOLLDAG 2021 - DER DU BOR!

Skiforeningen inviterer alle skiskolebarn til å delta på arrangementet som en avslutningsfest for skiskolen. Deltakere fra Barnas skiskole får rabatt på startnummer. Bruk rabattkode 1883. I 2021 arrangeres Barnas Holmenkolldag noe annerledes enn tidligere. Les mer her. 

BARN SETTER SPOR 

Når barna er på skiskolen kan de registrere aktiviteten sin i appen Distansekort. Her kan barna ta distansemerker, og på den måten er de med på å gi penger til SOS-barnebyer. Også voksne kan logge kilometer i appen. Les mer om appen her. 

Til ledsagere i barnehage/SFO/AKS

Detaljert informasjon til deg som skal følge barna fra barnehage/SFO/AKS til skiskolen

Les mer

Hverdag: Smittevern på Barnas skiskole

Ofte stilte spørsmål og viktig informasjon i forbindelse med smittevern på skiskolen.

Les mer her

Samarbeidspartnere