Barnas skiskole

Fossum

Barnas skiskole på Fossum, i Bærumsmarka, byr på et flott skileikområde.

Viktig informasjon om Barnas skiskole hverdag - Fossum 2020

Skiskole hverdag

På Fossum gjennomføres det skiskole for barnehager/SFO/AKSer fra mandag - torsdag. 

Stort skileikområde

På nedsiden av klubbhuset til Fossum IF ligger det en stor flate som innbyr til mye aktivitet. Mandag til torsdag gjennom vintersesongen deltar i underkant av 40 barnehager og flere SFO-partier på skiskolen. I tillegg til lekflaten som muliggjør spennende øvelser som gir trygghet og balanse på ski, har skileiken også et par flotte orgeltramp og utforbakker som gir fart og spenning.

Nytenkning og dynamikk

På Fossum er planene mange for fremtidige skiskolesesonger, både med tanke på arealutforming og aktivitetsprogrammet. Vinteren som var ble flere nye leker og mestringsoppgaver inkludert i skileiken, til stor glede for barna som deltok. En dynamisk instruktørstab i alle aldre og med allsidig bakgrunn sikrer høyt nivå på skileikundervisningen.

Kort om skiskoleleder

 

Gøril Stav er skiskoleleder på Fossum. Hun har god erfaring med både friluftsliv- og skiopplæring, og jobber som instruktør på Barnas skiskole og Friluftsglede. Gøril har også tidligere vært aktiv langrennsløper på elitenivå. Nå gleder hun seg til å ta fatt på en ny sesong som skiskoleleder og legge til rette for skiglade barn.

 

Hvor ligger skiskolen på Fossum

Skiskolen ligger på Fossum skistadion i Eiksmarka.

Med bil: Fra Griniveien/Rv168, sving til høyre inn på Fossumveien. Sving deretter til venstre inn på Ankerveien. Skiskolen med parkering ligger på høyre side.

Samarbeidspartnere