Barnas skiskole

Viktig info helg

Her finner du som foresatte/ledsager viktig informasjon vedrørende skiskole i helgene på Eid gård 2021.

SKISKOLELEDER HELG

Tonje C. A. Schmidt er skiskoleleder på helgeskiskolen i Asker. Hun har lang fartstid i Skiforeningen, som instruktør på både Frilluftsglede og skiskolen. Med mange års erfaring fra arbeid i barnehage og som tidligerere speider, har Tonje de rette forutsetningene for å skape gode skiopplevelser på Eid.

SKISKOLESTED

Eid gård ligger ved Gullhella i Asker. Kjør rv. 167 fra Asker sentrum mot Heggedal. Etter ca. 3 km ankommer dere Eidsletta med skilt til Gullhella. P-plass på høyre side som er forbeholdt Barnas skiskole. Parkeringsvakter på stedet vil organisere parkeringen. Vi ber dere følge vaktenes anvisninger for parkering. Med kollektivtransport: tog mot Spikkestad/Moss tl Gullhella. Herfra er det 10 min gange til Eid gård. 

OPPMØTE

Møteplass på nordsiden av Eid gård. 

NAVN PÅ LUA! 

For at instruktøren lett skal få kontakt med barnet oppfordrer vi alle til å merke lua med barnets fornavn, gjerne med sporttape og tusj. Merk også skiene tydelig.  

SKI, BEKLEDNING OG SMØRING 

Vi anbefaler ski som kan smøres. For tips angående skiutstyr, bekledning og smøring, se her. Barna bør kommer på skiskolen med ferdig smurte ski. 

Vi bruker ikke staver på skiskolen på Eid gård. 

FORESATTE 

På grunn av koronasituasjonen kan ingen barn ha med seg foresatt/ledsagere inn i skileiken. Vi ber om at hvert barn kun blir fulgt av en foresatt/ledsagere til/fra skiskolen. Alle oppfordres til å følge de generelle smittevernstiltakene.

GÅR SKISKOLEN SOM  PLANLAGT? 

Hver kursmorgen kl. 08:00 legger vi ut informasjon om vær- og føremelding på våre nettsider. Foresatte har selv ansvar for å sjekke om kurset går som planlagt.

SMITTEVERN PÅ SKISKOLEN

Vi har samlet de vanligste spørsmålene om skiskolen og korona her. 

BARNAS HOLMENKOLLDAG 2021 - DER DU BOR!

Skiforeningen inviterer alle skiskolebarn til å delta på arrangementet som en avslutningsfest for skiskolen. Deltakere fra Barnas skiskole får rabatt på startnummer. Bruk rabattkode 1883. I 2021 arrangeres Barnas Holmenkolldag noe annerledes enn tidligere. Les mer her

BARN SETTER SPOR 

Når barna er på skiskolen kan de registrere aktiviteten sin i appen Distansekort. Her kan barna ta distansemerker, og på den måten er de med på å gi penger til SOS-barnebyer. Også voksne kan logge kilometer i appen. Les mer om appen her

Helg: Smittevern på Barnas skiskole

Ofte stilte spørsmål og viktig informasjon angående skiskolen og korona finner du her.

Les mer her

Samarbeidspartnere