Barnas skiskole

Viktig info helg

Her finner du som foresatte/ledsager viktig informasjon vedrørende skiskole i helgene på Eid gård 2022.

SKISKOLELEDER HELG

SKISKOLESTED

Eid gård ligger ved Gullhella i Asker. Kjør rv. 167 fra Asker sentrum mot Heggedal. Etter ca. 3 km ankommer dere Eidsletta med skilt til Gullhella. P-plass på høyre side som er forbeholdt Barnas skiskole. Parkeringsvakter på stedet vil organisere parkeringen. Vi ber dere følge vaktenes anvisninger for parkering. Med kollektivtransport: tog mot Spikkestad/Moss tl Gullhella. Herfra er det 10 min gange til Eid gård. 

OPPMØTE

Møteplass på nordsiden av Eid gård. 

NAVN PÅ LUA! 

For at instruktøren lett skal få kontakt med barnet oppfordrer vi alle til å merke lua med barnets fornavn, gjerne med sporttape og tusj. Merk også skiene tydelig.  

SKI, BEKLEDNING OG SMØRING 

Vi anbefaler ski som kan smøres. For tips angående skiutstyr, bekledning og smøring, se her. Barna bør kommer på skiskolen med ferdig smurte ski. 

Vi bruker ikke staver på skiskolen på Eid gård. 

GÅR SKISKOLEN SOM  PLANLAGT? 

Hver kursmorgen kl. 08:00 legger vi ut informasjon om vær- og føremelding på våre nettsider. Foresatte har selv ansvar for å sjekke om kurset går som planlagt.

BARNAS HOLMENKOLLDAG 2022

Mer informasjon kommer.

BARN SETTER SPOR 

Når barna er på skiskolen kan de registrere aktiviteten sin i appen Distansekort. Her kan barna ta distansemerker, og på den måten er de med på å gi penger til SOS-barnebyer. Også voksne kan logge kilometer i appen. Les mer om appen her

Samarbeidspartnere