Barnas skiskole

Velkommen til Barnas skiskole helg

Veien til ekte skiglede starter her. Vi gleder oss til å ta imot nye skiskoledeltakere vinteren 2021!

Påmeldingen åpner i november.

-Onsdag 11.november kl. 09.00 for Skiforeningens medlemmer

-Onsdag 18. november  er påmeldingen for alle. Det ville da også være mulig å benytte kampanjekode for A-kort og Obosmedlemskap.

Hvem kan delta på Barnas skiskole?

For å delta på Barnas skiskole helg 2021 må man være mellom 3 og 8 år gammel (fylt i 2020).

Ekorn: 3 år = født i 2017 (foresatt deltar sammen med barnet med ski på beina).
Hare: 4 år = født i 2016
Bamse: 5 og 6 år = født i 2015 eller 2014
Elg: 7 og 8 år = født i 2013 eller 2012

Priser Barnas skiskole helg 2021

• Medlemspris: kr 1.290,- (barnet som skal delta må være medlem i Skiforeningen)
  • Obosmedlem: kr 1.420,- (legg inn kampanjekoden når du kommer til handlekurven. Vi refunderer ikke mellomlegget ved manglende kampanjekode. Medlemsnummer fra OBOS skal ikke benyttes. )
  • A-kortpris: kr 1.420,- (legg inn kampanjekoden når du kommer til handlekurven. Vi refunderer ikke mellomlegget ved manglende kampanjekode. Kundenummer fra Aftenposten skal ikke benyttes)
  • Ordinær pris: kr 1.675,-

Vi har friplasser til barn fra lavinntektsfamilier.

Kurshelger 2021

Vi har kun en kursoppstart hver sesong, og kurset går over fem helger. Barnet deltar enten lørdager eller søndager.

Lørdager: 16. januar, 23. januar, 30. januar, 6.februar og 13. februar

Søndager: 17. januar, 24. januar, 31.januar, 7.februar og 14. februar

Skiskolesteder og tider

Ved stor pågang vil også kursplasser markert i blått bli åpnet.

Behov for friplass på Barnas skiskole helg?

Skiforeningen tilbyr friplasser for barn fra lavinntekstfamilier som ønsker å delta på vår skiskole i helgene. Mer informasjon og søknadsskjema finner du her

Har du spørsmål i forbindelse med Barnas skiskole, send oss gjerne en e-post