Barnas skiskole

Velkommen til Barnas skiskole helg

Barnas skiskole arrangeres på 6 ulike steder i helgene, fra uke 2-6.

Hvem kan delta på Barnas skiskole?

For å delta på Barnas skiskole helg 2023 må man være mellom 3 og 8 år gammel (fylt i 2022).

• Ekorn: 3 år = født i 2019 (NB kurset er for barn med foresatt på ski)
  • Hare: 4 år = født i 2018
  • Bamse: 5 og 6 år = født i 2017 eller 2016
  • Elg: 7 og 8 år = født i 2015 eller 2014

Vi tilbyr tettere oppfølging av en instruktør for to barn med funksjonsnedsettelser på lørdager kl. 13:30. Les mer om tilbudet her

Påmeldingsdatoer 2023

• Torsdag 10. november kl. 09:00 åpner påmeldingen for Skiforeningens egne medlemmer (NB! Det er det deltakende barnet som må være medlem av Skiforeningen)
  • Torsdag 17. november kl. 09:00 åpner påmeldingen for øvrige.

Priser Barnas skiskole helg 2023

• Medlemspris: kr 1.360,- (barnet som skal delta må være medlem i Skiforeningen). Meld inn barnet i Skiforeningen her
  • Obosmedlem: kr 1.510,- (legg inn kampanjekoden når du kommer til handlekurven. Vi refunderer ikke mellomlegget ved manglende kampanjekode. Medlemsnummer fra OBOS skal ikke benyttes.
  • A-kortpris: kr 1510,- (legg inn kampanjekoden når du kommer til handlekurven. Vi refunderer ikke mellomlegget ved manglende kampanjekode. Kundenummer fra Aftenposten skal ikke benyttes.
  • Ordinær pris: kr 1.785,-

Vi har friplasser til barn fra lavinntektsfamilier.

Er barnet medlem i Skiforeningen?

Skiforeningens medlemmer får tilgang til påmeldingen for Barnas skiskole helg tidligere enn alle andre, og i tillegg en rabatert pris på kurset. Som medlem får barnet også blant annet gratis inngang i Blåkollen i Skimuseet og en hyggelig pris på Barnas Holmenkolldag. Sjekk ut alle andre fordeler for både store og små her.

Kjøp medlemskap i dag!

Kurshelger 2023

Kurset går over fem helger. Barnet deltar enten lørdager eller søndager.
Alle skiskolesteder har oppstart i uke 2.

Mer informasjon kommer.

Skiskolesteder og tider

Skiskolesteder helg med tider 2022.jpg

Hva lærer barna på kurset?

Vår visjon er å skape livsvarig skiglede gjennom lek og mestring.

Gjennom skileik lærer vi barna skiferdigheter og grunnleggende teknikker på en leken måte. Skiglede gjennom mestring tilrettelegges på barns premisser. Gjennom et 5 ukers kurs går barna igjennom et fastsatt program som inneholder både situasjonsstyrte leker, aktiviteter og frikjøring. Gjennom situasjonsstyrte leker øver barna på forskjellige ferdigheter sammen med andre barn på en naturlig måte. Målet er at barna skal ha det gøy på ski, utvikle seg og oppleve mestringsfølelse.

Behov for friplass på Barnas skiskole helg?

Skiforeningen tilbyr friplasser for barn fra lavinntekstfamilier som ønsker å delta på vår skiskole i helgene.

Mer informasjon og søknadsskjema for 2023 kommer her.

Har du spørsmål i forbindelse med Barnas skiskole, send oss gjerne en e-post

Skiskolestedene

Barnas skiskole arrangeres på ti ulike steder i østlandsområdet, alle med sitt eget lokalpreg og egen instruktørgjeng.

Finn ditt skiskolested her