Barnas skiskole

Påmelding skiskole helg

Vi har fortsatt ledige plasser på barnas skiskole 2019!

TRYKK HER FOR PÅMELDING

Påmelding - viktige datoer

• 14. november klokken 09:00 åpner påmeldingen for barn som er medlem av Skiforeningen
  • 21. november klokken 09:00 åpner påmelding for alle

For hvem?

For å delta på Barnas skiskole helg 2019 må man være mellom 3* og 8 år gammel (*må være fylt 3 år innen utgangen av 2018).

Ekorn: 3 år = født i 2015 (foresatt deltar sammen med barnet med ski på beina).
Hare: 4 år = født i 2014
Bamse: 5 og 6 år = født i 2013 eller 2012
Elg: 7 og 8 år = født i 2011 eller 2010

Priser Barnas skiskole helg 2019

• Ordinær pris: kr 1.600,-
  • Medlemspris: kr 1.250,- (barnet som skal delta må være medlem i Skiforeningen)
  • Obosmedlem: kr 1.355,- (legg inn kampanjekoden når du kommer til handlekurven. Medlemsnummer fra OBOS skal ikke benyttes)
  • A-kortpris: kr 1.355,- (legg inn kampanjekoden når du kommer til handlekurven. Kundenummer fra Aftenposten skal ikke benyttes)

Kurshelger 2019

Vi har kun én kursoppstart hver sesong, og kurset går over fem helger. Du deltar enten lørdager eller søndager.

Vårt lørdagskurs: 12. januar, 19. januar, 26. januar, 2. februar, 9. februar

Vårt søndagskurs: 13. januar, 20. januar, 27. januar, 3. februar, 10. februar* (se merknader for Skullerud og Sørkedalen).

* Søndag 10. februar utgår på Skullerud grunnet Rustadstafetten. Denne  dagen tas igjen lørdag 16. februar.

* Vi gjør oppmerksom på at Barnas Holmenkolldag arrangeres søndag 10. februar og dette kolliderer med siste skiskoledag i Sørkedalen. De barna som heller ønsker å delta på Barnas Holmenkolldag enn siste kursdag, vil få tilbud om startnummer.

Skiskolesteder og tider

Behov for friplass på Barnas skiskole helg?

Skiforeningen tilbyr friplasser for barn som ønsker å delta på vår skiskole i helgene. Krav for innvilgelse er vanskelig økonomisk situasjon. Mer informasjon og søknadsskjema finner du her

Har du spørsmål i forbindelse med Barnas skiskole, send oss gjerne en e- post