Barnas skiskole

Påmelding skiskole helg

Meld barnet ditt på skiskole i vinter!

Foto: Magnus Nyløkken

Påmeldingen til helgeskiskolen 2018 er nå åpen

Trykk her for påmedling

Priser Barnas skiskole helg 2018

• Ordinær pris: kr 1.565,-
  • Medlemspris: kr 1.220,- (barnet som skal delta må være medlem i Skiforeningen)
  • Obosmedlem: kr 1.320,- (legg inn kampanjekoden når du kommer til handlekurven)
  • A-kortpris: 1.320,- (legg inn kampanjekoden når du kommer til handlekurven)

Kurshelger 2018

Vårt lørdagskurs: 13. januar, 20. januar, 27. januar, 3. februar, 10. februar

Vårt søndagskurs: 14. januar, 21. januar, 28. januar, 4. februar, 11. februar*

*Søndag 11. februar utgår på Skullerud grunnet Rustadstafetten. Denne dagen tas igjen lørdag 17. februar.

*Barnas Holmenkolldag arrangeres i år 11. februar og kolliderer beklageligvis med siste skiskoledag i Sørkedalen (søndagskurset). Dersom kursdeltakeren heller ønsker å delta på Barnas Holmenkolldag enn siste kursdag på skiskolen, spanderer Skiforeningen startnummeret. Hvis dere ønsker dette må dere sende en e-post til kurs@skiforeningen.no innen 1. februar. Merk e-posten med «Voucherkode Barnas 2018».

Behov for friplass på Barnas skiskole helg?

Skiforeningen tilbyr friplasser for barn som ønsker å delta på vår skiskole i helgene. Krav for innvilgelse er vanskelig økonomisk situasjon. Mer informasjon og søknadsskjema finner du her

Har du spørsmål i forbindelse med Barnas skiskole, send oss gjerne en e- post