Barnas skiskole

Velkommen til Barnas skiskole helg

Barnas skiskole arrangeres på 6 ulike steder i helgene, fra uke 2-6*. Bli med på fart og moro i skileiken!

Hvem kan delta på Barnas skiskole?

For å delta på Barnas skiskole helg 2021 må man være mellom 3 og 8 år gammel (fylt i 2021).

• Ekorn: 3 år = født i 2018
  • Hare: 4 år = født i 2017
  • Bamse: 5 og 6 år = født i 2016 eller 2015
  • Elg: 7 og 8 år = født i 2014 eller 2013

Priser Barnas skiskole helg 2021

Priser for 2022 kommer fortløpende.

• Medlemspris: kr 1.290,- (barnet som skal delta må være medlem i Skiforeningen). Meld inn barnet i Skiforeningen her
  • Obosmedlem: kr 1.420,- (legg inn kampanjekoden når du kommer til handlekurven. Vi refunderer ikke mellomlegget ved manglende kampanjekode. Medlemsnummer fra OBOS skal ikke benyttes. )
  • A-kortpris: kr 1.420,- (legg inn kampanjekoden når du kommer til handlekurven. Vi refunderer ikke mellomlegget ved manglende kampanjekode. Kundenummer fra Aftenposten skal ikke benyttes)
  • Ordinær pris: kr 1.675,-

Vi har friplasser til barn fra lavinntektsfamilier.

Påmeldingsdatoer 2022

• 10. november åpner påmeldingen for Skiforeningens egne medlemmer (NB! Det er det deltakende barnet som må være medlem av Skiforeningen)
  • 17. november åpner påmeldingen for øvrige.

Kurshelger 2022

Kurset går over fem helger. Barnet deltar enten lørdager eller søndager.
Alle skiskolesteder har oppstart i uke 2, med unntak av Skullerud. Barna som skal delta på skiskolen på Skullerud har oppstart i uke 1. Dette for å unngå kollisjon med andre aktivteter på området.

Følgende kurshelger gjelder for Eid gård (Asker), Sollihøgda, Vestli/Stovner, Greverud og Sørkedalen:

Lørdager: 15. januar, 22. januar, 29. januar, 5. februar og 12. februar

Søndager (gjelder kun Sørkedalen): 16. januar, 23. januar, 30.januar, 6.februar og 13. februar

Følgende kurshelger gjelder for Skullerud:

Lørdager: 8. januar, 15. januar, 22. januar, 29. januar og 5.februar

Søndager: 9. januar, 16. januar, 23. januar, 30.januar, og 6.februar

Skiskolesteder og tider

Hva lærer barna på kurset?

Vår visjon er å skape livsvarig skiglede gjennom lek og mestring.

Gjennom skileik lærer vi barna skiferdigheter og grunnleggende teknikker på en leken måte. Skiglede gjennom mestring tilrettelegges på barns premisser. Gjennom et 5 ukers kurs går barna igjennom et fastsatt program som inneholder både situasjonsstyrte leker, aktiviteter og frikjøring. Gjennom situasjonsstyrte leker øver barna på forskjellige ferdigheter sammen med andre barn på en naturlig måte. Målet er at barna skal ha det gøy på ski, utvikle seg og oppleve mestringsfølelse.

Behov for friplass på Barnas skiskole helg?

Skiforeningen tilbyr friplasser for barn fra lavinntekstfamilier som ønsker å delta på vår skiskole i helgene. Mer informasjon og søknadsskjema finner du her

Har du spørsmål i forbindelse med Barnas skiskole, send oss gjerne en e-post