Barnas skiskole

Drømmejobb i snøen

Skiforeningen søker engasjerte instruktører til våre skileikkurs med oppstart i januar 2020

Er du vår nye skileikinstruktør?

Trives du ute? Er du glad i barn? Ønsker du å dele av ditt engasjement? Da er du kanskje rett kandidat som skileikinstruktør.

Skiforeningen startet Barnas skiskole i 1948, og har lang erfaring som skileikarrangør. Gleden av å lære barn å gå på ski er like sterk i dag som den gang. Hver vinter har vi 9 000 deltakere på skiskolen og trenger dyktige instruktører som kan tilrettelegge for læring, lek og utfordringer.

Les mer om våre 11 skiskolesteder.

Skiforeningens formål er å skape livsvarig skiglede gjennom mestring og lek. Barnas skiskole består av et team på nærmere 200 instruktører. Sammen inspirerer vi hverandre og gjør hverandre gode.

Instruktørrollen er midt i blinken for deg som

• Er over 16 år
  • Ønsker å dele din skiglede med barn
  • Vil ha en aktiv og givende jobb
  • Er engasjert og utadvendt
  • Liker å være ute
  • Kan jobbe på dagtid, hverdager eller helger i januar og februar

Som instruktør hos oss vil du få

• Et positivt arbeidsmiljø
  • Utdanning innen skileik og tilbud om førstehjelpskurs
  • Betydningsfull erfaring
  • Røde kinn

Vil du bli en del av vårt instruktørteam?

Fyll ut skjemaet under og returner til inger@skiforeningen.no

Alle søknader vil bli behandlet fortløpende fra september og utover.

Instruktørkurs gjennomføres i desember

Skiforeningens skileikinstruktørkurs arrangeres i desember 2019. Vi oppfordrer alle nye instruktører til å delta på dette kurset som er gratis for instruktører som skal jobbe for oss.

Kurset består av en teorikveld (torsdag) og to praktiske dager (lørdag og søndag). Mer informasjon om kursopplegget kommer.

Har du spørsmål kan du sende en e-post til Inger S. Lie her

For mer informasjon om Barnas skiskole les her