Barnas skiskole

Drømmejobb i snøen

Skiforeningen søker engasjerte instruktører til våre skileikkurs med oppstart i januar 2020

Er du vår nye skileikinstruktør?

Trives du ute? Er du glad i barn? Ønsker du å dele av ditt engasjement? Da er du kanskje rett kandidat som skileikinstruktør.

Skiforeningen startet Barnas skiskole i 1948, og har lang erfaring som skileikarrangør. Gleden av å lære barn å gå på ski er like sterk i dag som den gang. Hver vinter har vi 9 000 deltakere på skiskolen og trenger dyktige instruktører som kan tilrettelegge for læring, lek og utfordringer.

Les mer om våre 10 skiskolesteder.

Skiforeningens formål er å skape livsvarig skiglede gjennom mestring og lek. Barnas skiskole består av et team på nærmere 160 instruktører. Sammen inspirerer vi hverandre og gjør hverandre gode.

Instruktørrollen er midt i blinken for deg som

• Er over 16 år
  • Ønsker å dele din skiglede med barn
  • Vil ha en aktiv og givende jobb
  • Er engasjert og utadvendt
  • Liker å være ute
  • Kan jobbe på dagtid, hverdager eller helger i januar og februar

Som instruktør hos oss vil du få

• Et positivt arbeidsmiljø
  • Utdanning innen skileik og tilbud om førstehjelpskurs
  • Betydningsfull erfaring
  • Røde kinn

Instruktørkurs gjennomføres i desember

Skiforeningens skileikinstruktørkurs arrangeres i desember 2022. Vi oppfordrer alle nye instruktører til å delta på dette kurset som er gratis for instruktører som skal jobbe for oss.

Kurset består av en
Teorikveld torsdag 8.desember 18:00-21:30 i Holmenkollen
Praktiske dager lørdag 10. og søndag 11.desember fra 09:00-ca. 15:30

Har du spørsmål og ønsker å søke på stillingen kan du sende en e-post til Inger S. Lie her