Barnas skiskole

Rabatt på Barnas Holmenkolldag

Alle skiskolebarn får rabatt på startnummer til Barnas Holmenkolldag 29. mars 2020.

Etter 5 uker på skiskolen rundes vinteren av med verdens største barneskirenn i Holmenkollen. Søndag 29. mars arrangeres Barnas Holmenkolldag for barn i alderen 3 til 12 år. Barna kan velge mellom fire ulike løyper; Ekorn (250 meter), Harepus (400 meter), Bamse (1 km) og Elg (2,5 km eller mer).

Les mer om Barnas Holmenkolldag her.

Alle barn som har deltatt på skiskolen får 100 kr i rabatt på startnummer til Barnas Holmenkolldag. Benytt rabattkode 1883 i påmeldingen.

Meld på ditt barn her!

Har du spørsmål angående Barnas Holmenkolldag, kan du kontakte oss på e-post: barnasholmenkolldag@skiforeningen.no.

Velkommen til en minnerik dag i Holmenkollen!

Friplasser til Barnas Holmenkolldag
Alle barn skal ha mulighet til å delta på Barnas Holmenkolldag, uavhengig av familiens økonomi.

Fyll ut dette skjemaet og send forespørsel om friplass til friplass@skiforeningen.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt. FRIST ONSDAG 25. MARS KLOKKEN 12.

Vi minner også om vi har gratis utlån av skiutstyr på stedet (i arenaen).