Barnas skiskole

Barn setter spor

Last ned distansekortappen og logg hvor langt du går på ski

Mange synes det er gøy å se hvor langt de har gått på ski i løpet av vinteren. For å hjelpe deg med dette har Skiforeningen i mange år gitt ut distansekortet, hvor du kan ta distansemerker i gull, sølv, bronsje og jern.

Vår samarbeidspartner OBOS har utviklet distansekortet som app og nå kan du logge barnas skiturer gjennom vinteren. Alle barn under 14 år kan via appen ta distansemerker og samtidig gi penger til SOS-Barnebyer.

Husk at all skileik, hopping og turer i alpinbakken også kan registreres. Når snøen blir borte til våren, kan du legge sammen alle kilometerne du har gått og se hvilket merke du kan kjøpe hos Skiforeningen.

Hver gang et barn under 14 år når et distansemerke, gir OBOS et bidrag til SOS-barnebyer.

Last ned: