Barnas Holmenkolldag

Slik blir Barnas Holmenkolldag

Det blir Barnas Holmenkolldag i 2021, men det blir litt annerledes.

Vi gleder oss over å kunne bidra til at tusenvis av barn får gode opplevelser på ski i vinterferien. Vi håper at mange av dere vil være med på å bringe tradisjonen videre for verdens største barneskirenn!

Der du bor

På grunn av den pågående pandemien kan vi ikke samles til barnas store festdag i Holmenkollen denne vinteren. Men det skal ikke hindre oss i å skape minnerike opplevelser og stolte øyeblikk for store og små barn.

Vi oppfordrer foreldre og foresatte og ansatte i barnehager og skoler til å arrangere sitt eget barneskirenn, eller en dag med vinteraktiviteter. Det kan være i egen hage, i borettslaget, i nærmarka, på skolen eller i barnehagen.

Fine premier til alle

Startnummer og premiesekk kan bestilles på nett fra 1. desember til 15. februar og kan hentes ut på oppgitte steder fra 25. januar til 19. februar. Mer informasjon om hentesteder vil bli sendt på e-post etter påmelding.

Ved bestilling til gruppe på mer enn 20 barn gis det grupperabatt, samt at våre maskoter kommer og leverer startnummer og premier (levering gjelder kun Stor-Oslo).

Gjennom vinteren blir det mange konkurranser som både små og store kan være med på. Følg med her for nye konkurranser.

Samarbeidspartnere