Barnas Holmenkolldager

Slik blir Barnas Holmenkolldager

Det blir Barnas Holmenkolldag i 2021, men det blir litt annerledes.

PÅMELDINGEN ER NÅ STENGT. 

Når smittesituasjonen tillater det håper vi på å kunne selge startnummer og premiesekk over disk. Informasjon kommer når dette blir aktuelt. 

Vi gleder oss over å kunne bidra til at tusenvis av barn får gode opplevelser på ski i vinterferien. Vi håper at mange av dere vil være med på å bringe tradisjonen videre for verdens største barneskirenn!

Der du bor

På grunn av den pågående pandemien kan vi ikke samles til barnas store festdag i Holmenkollen denne vinteren. Men det skal ikke hindre oss i å skape minnerike opplevelser og stolte øyeblikk for store og små barn.

Vi oppfordrer foreldre og foresatte og ansatte i barnehager og skoler til å arrangere sitt eget barneskirenn, eller en dag med vinteraktiviteter. Det kan være i egen hage, i borettslaget, i nærmarka, på skolen eller i barnehagen.

Fine premier til alle

Startnummer og premiesekk kan bestilles på nett og hentes ut hos Bull Ski og Kajakk, Skullerudstua eller hos Skiforenigen  (du velger hentested i påmeldingen). 

Ved bestilling til gruppe på mer enn 20 barn gis det grupperabatt på 30 % samt at våre maskoter kommer og leverer startnummer og premier (gjelder kun Oslo).

 

Samarbeidspartnere