Barnas Holmenkolldag

Ofte stilte spørsmål

Hvem kan delta?
Alle barn fra 4* - ca. 12 år kan delta.
(* Fra 3 år hvis de har vært deltager på Skiforeningens skiskole i 2019).

Tidspunkt
Søndag 10. februar 2019. 

Når er løypene åpne?
Alle løypene åpner kl. 09:00. Åpningsseremoni kl. 08.45. Siste start går kl. 14:30 og vi holder alle aktiviteter åpne til siste løper er i mål, ca. kl. 15:30

Hvem må ha billett på arrangementet?
Det er kun barnet som skal gå i løypene som må kjøpe billett/startnummer, foreldre og følge trenger ikke å løse billett.

Hvor får jeg kjøpt billett?
Du kan kjøpe startnummer til arrangementet i Holmenkollen nasjonalanlegg på nett fra 1. desember.

Startnummer til våre lokale arrangement kjøpes på det aktuelle stedet. 

Bør jeg kjøpe billett på forhånd? 
Det selges startnummer i arenaen på selve arrangementsdagen, men vi anbefaler flest mulig å ha kjøpt billett på forhånd for å sikre seg plass, samt for å oppnå en bedre flyt i arenaen. Arrangementet har tidligere år vært utsolgt.

Hvilke rabatter gjelder?
Det er kun Skiforeningens rabatter som gjelder ved kjøp i arenaen. Husk å ta med gyldig medlemskort!

Hvordan får jeg byttet billetten til et startnummer?
Etter å ha meldt på barnet/barna får man en kvittering på epost. Denne byttes mot et startnummer på arenaen i Holmenkollen på arrangementsdagen.

Kan jeg følge mitt barn i løypa?
Det vil være mulig å følge barna som skal gå Ekornløypa. Det vil ikke være mulig å følge barn i Harepusløypa eller Bamseløypa. I Elgløypa kan voksne følge barna med ski. Våre funksjonærer og maskoter vil ta godt vare på alle barna underveis i løypene.

Hvordan kommer kommer vi oss til Holmenkollen?
Det er begrenset med parkeringsmuligheter nær arenaen så Skiforeningen oppfordrer alle til å reise kollektivt til Holmenkollen. I tillegg setter Skiforeningen opp gode reisealternativer for familier som ønsker å ta turen opp til Holmenkollen.

T-bane
Benytt T-banens linje 1 fra Majorstuen til Frognerseteren. Denne banen vil ha åtte avganger i timen mellom kl 08.00-16.00. Gå av på Holmenkollen stasjon og spaser den siste biten opp til arenaen. Det er også mulig å ta t-banen hele veien til Frognerseteren for så å gå ned til veien for å ta skyttelbuss ned til arenaen. Skyttelbussen er inkludert i påmeldingsavgiften. 

Husk at du må kjøpe billett når du skal reise med T-banen. 
Se billetter og priser på ruter.no
Se rutetider for T-banen ruter.no

Skyttelbuss fra Bogstad Camping
Vi setter opp skyttelbusser fra Bogstad Camping.  (Vipps kr. 30 til 505568, og merk betaling med "Barnas Holmenkolldag").  Bussene vil ha avgang hvert 15. minutt mellom kl. 08.15 og 13.30 og vil stoppe i Kongeveien, rett ovenfor arenaen. Skyttelbussen er inkludert i påmeldingsavgiften.

Skyttelbuss fra Frognerseteren
Det blir satt opp skyttelbuss fra Frognerseteren og ned til Holmenkollen arena. Bussene vil ha avgang hvert 15. minutt mellom kl 08:15-13:30 og vil stoppe i Kongeveien, rett ovenfor arenaen. Skyttelbussen er inkludert i påmeldingsavgiften. 

Returbusser
Det vil gå returbusser til Bogstad Camping og Frognerseteren fra VM-plassen fra kl 09:30 til kl 16:00.  

Får barna premie?
Alle barna får en flott bærekraftig premiesekk med spennende innhold og medalje når de kommer i mål. Det er også mulig å velge en sekk med sukkerfritt innhold dersom man kjøper startnummer på nett før arrangementsdagen. Alle barna mottar samme premiesekke når de kommer i mål. Dersom ditt barn ønsker sukkerfri premiesekk kan denne byttes i Røde Kors sitt telt på stadion. 

Hvilke andre aktiviteter finnes i Holmenkollen på Barnas Holmenkolldag?
På lille VM-haugen og Hoppsletta kan barn og voksne delta i spennende konkurranser og aktiviteter.

Alle stands og aktiviteter er åpne frem til siste løper er i mål, ca. kl 15.30.

Hva er nedre aldersgrense på Barnas Holmenkolldag?
I 2013 fikk Barnas Holmekolldag en løype for de yngste, Ekornløypa. Der er det mulig for foresatte å være ledsager rundt løypa.

Vi har satt nedre aldersgrense på tre år. Det er opp til foresatte å vurdere om de ønsker å melde på barn som er yngre enn tre år. Under Barnas Holmenkolldag er det mange mennesker til stede i arenaen.

Foresatte må være oppmerksomme på at det kan være en krevende situasjon for et barn å gå blant andre barn med mye folk rundt seg. Vi ønsker at Barnas Holmenkolldag skal gi gode minner både for barn og voksne. Er du i tvil så venter du et år med start på de yngste.

Samarbeidspartnere