Barnas Holmenkolldag

Arena og løyper

Løypene er åpne fra 09:00 - 14:30. Velg distanse etter alder og ferdighet.

Ekornløypa (250 meter)
Løypa er 250 meter lang og er anbefalt for barn fra ca. 3-5 år. Løypa går inne på stadion i flatt terreng, men med gode spor. Barnet må gå selv, men kan leie en foresatt om det er ønskelig. Barna blir også hjulpet rundt av våre ekornmaskoter. Ekornløypa vil være på skytefeltet på stadion. 

Harepusløypa (400 meter)
Løypa er 400 meter lang og er anbefalt for barn fra 4-6 år. Løypa går inne på stadion, opp en slak motbakke til brua over Holmenkollveien, snur på brua og deretter en slak og rett nedoverbakke til mål igjen. Barnet må gå selv, det vil være funksjonærer i løypen som kan hjelpe barnet ved behov.

Bamseløypa (1000 meter)
Løypa er 1 km lang, og er anbefalt for barn fra ca. 5-8 år. Løypa går slakt oppover ut av stadion, videre i kupert terreng på tvers av Gratishaugen og gjennom en skarp sving før løypa går slakt nedover mot stadion og mål. Barnet må gå selv, men det vil være funksjonærer i løypen som kan hjelpe barnet ved behov. 

Elgløypa (2,5 km eller mer)
Løypa er 2,5 km lang, og er anbefalt for barn fra ca. 7-12 år. Løypa går slakt oppover ut av stadion, forbi Holmenkollen kapell og bak hoppet. Løypen snur og går tilbake til arenaen i mål. Drikkestasjon underveis med saft og rosiner. For barn som ønsker å gå enda lenger har vi lagt opp til en ekstra runde mot Midtstubakken. Her kan barna gå så mange runder de orker, før de vender tilbake mot mål på stadion. Det vil være en ekstra drikkestasjon ved Midtstubakken. Foreldre kan følge på ski, men må gå ut av sporet og inn i egen målgang.

Samarbeidspartnere