Barnas Holmenkolldag

Løyper

Løypene er åpne fra 09:00 - 14:30. Velg pulje i påmeldingen.

Vi gjør oppmerksom på at barnet skal ha følge av én foresatt i løypene. På grunn av gjeldende regler for smittevern er det ikke tillatt med publikum i arenaen eller langs løypene. Resten av heiagjengen må derfor holde seg hjemme i år, og heller glede seg stort til 50-årsjubileum i 2023!

Vi oppfordrer sterkt til at foresatte som følger barna i Bamseløypa og Elgløypa også har ski for å sikre best mulig spor for alle deltakere. 

Ekornløypa (200 meter)
Løypa er 200 meter lang og er anbefalt for de aller minste barna. Løypa går inne på stadion i flatt terreng, men med gode spor. Barnet må gå selv, men kan leie en foresatt om det er ønskelig. Barna blir også hjulpet rundt av våre ekornmaskoter. Ekornløypa vil være på skytefeltet på stadion. 

Harepusløypa (350 meter)
Løypa er 350 meter lang og er anbefalt for barn fra 4 år. Løypa går inne på stadion, opp en slak motbakke til brua over Holmenkollveien, snur på brua og deretter en slak og rett nedoverbakke til mål igjen. 

Bamseløypa (680 meter)
Løypa er 680 meter lang, og er anbefalt for barn fra ca. 5-6 år. Løypa går slakt oppover ut av stadion, videre i kupert terreng på tvers av Gratishaugen og gjennom en skarp sving før løypa går slakt nedover mot stadion og mål. 

Elgløypa (2,1 km)
Løypa er 2,1 km lang, og er anbefalt for barn fra ca. 7 år. Løypa går slakt oppover ut av stadion, bak VM-knollen og ut til Midstubakken. Her vender løype og går tilbake mot stadion. Ved VM-knollen tar løypen av mot høyre og den fortsetter videre opp i Kapellskogen hvor det også finnes en drikkestasjon. Ettter drikkestasjonen venter nedoverbakker og flate partier på vei tilbake til mål. 

 

Samarbeidspartnere