Barnas Holmenkolldager

Gruppepåmelding

Barnas Holmenkolldager blir ekstra morsomme dersom barna kan delta sammen med andre barn.

Samle vennegjengen, nabolaget eller hyttefeltet til en morsom dag for store og små i vinterferien. Det er bare kreativiteten som setter grenserr for hva dere kan finne på. Fyr opp et bål, lag konkurranser med både ski og akebrett – og husk at de voksne også kan være med! Vi oppfordrer til gjennomføring av Barnas Holmenkolldager mellom 20. og 28. februar 2021. 


Skiforeningen gir grupperabatt dersom dere melder på 20 barn eller fler fra deres nærområde eller vennegjeng.


Slik gjør du det:  

1. Informer vennegjengen/nabolaget om arrangementet og finn ut hvor mange som ønsker å delta. Bestem dere for et lagnavn!

2.  Meld inn antall forventede deltakere og lagnavn til oss på e-post: barnasholmenkolldag@skiforeningen.no

3. Vi lager rabattkoder til dere som gir 30% rabatt dersom dere melder på 20 barn eller flere.  

4. Hver foresatt melder på sitt barn. Påmeldingen finner du her. Husk å legge inn lagnavnet i påmeldingen. Påmelding for grupper må skje innen 11. februar på grunn av distribusjon av premier. 

5. Når alle forventede deltakere er påmeldt avtaler vi levering av premiesekker til deres nabolag. NB! Levering av sekker gjelder kun i Oslo-området. Levering av premiesekker vil skje innen fredag 19. februar. Dere kan komme med ønsker om leveringsdag og -tidspunkt (3 ønsker), så skal vi gjøre så godt vi kan og innfri alles ønsker. Jo tidligere dere melder dere på, jo større er sannsynligheten for at vi klarer å levere til ønsket tid.  

NB! Fristen for å melde på grupper som ønsker levering av sekker av en maskot er 11. februar!

Samarbeidspartnere