Rulleskikurs

Tjuvstart skisesongen med teknikk kurs på rulleski. Rulleski er en perfekt treningsform for å vedlikeholde skiferdighetene også på sommeren.

Skiforeningen arrangerer rulleskikurs i Holmenkollen nasjonalanlegg. Med bedre teknikk får du både økt treningsutbytte og en finere turopplevelse.

Kort om kursene

Hvert kurs går over to uker, med en økt på 90 minutter pr. uke. På denne måten får du 180 minutter med instruktør, og har samtidig mulighet til å trene på egen hånd mellom øktene og vil kunne få personlig tilbakemelding etterpå. 

Kursene starter i uke uke 36, 38 (september) og uke 41 (oktober). Vi tilbyr kurs på ulike nivå, både klassisk og skøyting. Les mer om hele kursprogrammet her.

Oppmøtested: Holmenkollen: ved Kongestatuen ovenfor tribunen på stadion

Priser 2021

1190,-  for medlemmer

1590,- ordinær pris

Ikke medlem? Ingen problem. Du kan melde deg inn i Skiforeningen under påmeldingen. Lurer du på hvorfor om et meldemskap i Skiforeningen lønner seg for deg? Ta en titt her: 10 gode grunner til å bli medlem.

Trenger du rulleskiutstyr? 
Vi har utstyr tilgjengelig som du kan bruke. Dette er helt gratis for våre medlemmer, ikke-medlemmer vil bli fakturert med 150 kr. Du kan ta med deg utstyret mellom øktene for å øve på egen hånd. Lurer du hva slags utstyr du trenger finner du svaret i denne oversikten. 

Registrer behov for utlån her etter du har meldt deg på, så tar vi kontakt med deg. Utlån skjer under forbehold om at vi har utstyr tilgjenglig tilsvarende størrelsene du har behov for, og vi kan derfor ikke garantere utlån til enhver tid. 


Påmelding

Type:

Samarbeidspartnere