Holmenkollen

Omvisninger

Det er mulig å bli med på omvisninger i Skimuseet og i hopptårnet. Les mer om hva en slik omvisning innebærer her.

OMVISNING - ORDINÆR ÅPNINGSTID

Skimuseet i Holmenkollen er verdens eldste spesial museum for ski. Omvisningen kan tilpasses gruppens interesse og favner fra polarhistorie, den eldste skihistorien, Holmenkollbakkens historie til moderne hopprenn og langerenn.

Våre kunnskapsrike guider gir deg en unik opplevelse i Kollen, og vi kan skaffe guider på alle språk. Omvisningen inkluderer en tur i hopptårnet.

Priser:

Inngang pr person 120,- Felles billett for Skimuseet og hopptårnet.

Guide: 1.200,- Max 30 pers pr guide.

OMVISNING - UTENOM ORDINÆR ÅPNINGSTID

Opplev Holmenkollen når turistene har gått hjem! Det er populært med omvisninger etter ordinær åpningstid. Det er også mulig å gå på egenhånd uten guide. Omvisningen kan kombineres med aperitiff og fingermat. Vi tar imot små og store grupper.

Priser:

Inngang per person 110,- (felles billett for Skimuseet og hopptårnet)

Guide 1100,- (max 30. personer per guide)

Leie for utvidet åpning av Skimuseet og hopptårnet

0-50 personer 6000,- for ca. 1 time (pris er inkl. mva)

50-100 personer 12 000,- for ca. 1,5 timer (pris er inkl. mva)

Prisene er beregnet etter kapasitet i heisen til toppen.

Kontakt:

Driftskoordinator lene.skretteberg@skiforeningen.no  eller Driftsansvarlig jeanette.hansen@skiforeningen.no