Holmenkollen

Butikk og kafé

I tillegg til byens beste utsikt fra toppen av hopptårnet kan Holmenkollen og Skimuseet by på koselig stemning i kafeen og en innholdsrik souvenirbutikk. 

Butikker

I Holmenkollen finnes det to souvenirbutikker. Den ene er tilknyttet Skimuseet, og har et stort utvalg av forskjellige typer souvenirer. Denne butikken har også en stor Dale of Norway avdeling, med de nyeste modellene.

Det finnes også en egen tekstilavdeling med jakker,gensere og t-skjorter. Museumsbutikken har også et stort utvalg av typiske norske souvernirprodukter som troll - og elgprodukter.

Under den nye kongetribunen er det en helt ny, flott souvenirbutikk, hvor den visuelle profilen til Holmenkollbakken gjenspeiles i interiøret og designet. Butikken har panoramautsikt over Holmenkollen Nasjonalanlegg, byen og Oslofjorden.

Hoppkafeen

Kafeen i Holmenkollen er nyoppusset og har ca 40-50 sitteplasser. Her kan man nyte enkel servering med blandt annet kaffe, mineralvann, is, baguetter, toast, muffins m.m. Hoppkafeen har også en veranda på sydsiden,her finner du sitteplasser med flott utsikt over Oslo og fjorden.

Samarbeidspartnere