Holmenkollen

Åpningstider og aktiviteter i sommer

Vi har åpnet dørene for publikum i Kollen igjen. Les mer om våre åpningstider og hvilke av våre aktiviteter som vil holde åpent.

Vi har åpent for besøkende i helgene fram til skoleferie, og fra skoleferien har vi åpent alle dager. De fleste av våre tilbud vil være tilgjengelige, men med noe begrenset kapasitet. 

Åpningstider

Lørdag12. juni og søndag 13. juni 11.00 -16.00

Fra og med 19. juni til 31. august åpent alle dager 11.00 - 18.00 (Hoppkafeen åpner kl.12.00).

Dette kan du gjøre i Holmenkollen

Du kan besøke Skimuseet, ta turen til toppen av hopptårnet og teste ziplinen Kollensvevet. Lunsjen kan nytes i hoppkafeen eller tas med ut på Kollentorget, med fantastisk utsikt over hovedstaden. 

Blåkollen er åpent for publikum og barna vil elske å skli i sklier, leke i huler og hilse på Blånissene og Tåketrollene som bor i Holmenkollen. Les mer om Blåkollen her.

Holmenkollen er en populær aktivitets- og treningsarena. Hit kan du legge trening i trapper og rulleskiløypa, og turmulighetene rundt arenaen er flotte. 

Har du ikke forsøkt deg på frisbeegolf ennå, kan vi love en morsom opplevelse. Frisbeer kan leies i museumsbutikken i Skimuseet for 30,-.

Vår skisimuator vil dessverre holde stengt inntil videre. 

Smittevernstiltak

Vi følger til enhver tid gjeldende smittervernsregler satt av Oslo Kommune. Vi ber deg holde deg hjemme om du er syk. Du må registrere deg ved ankomst og holde avstand til andre besøkende. Ta med deg munnbind da det må benyttes inne i våre lokaler. Vi informerer alle besøkende om våre tiltak ved ankomst. 

Det vil til tider være nødvendig å stoppe innslipp inn i museet i en kortere periode hvis køen og makskapasiteten inne er nådd. Vi ber om forståelse for dette. 

Samarbeidspartnere