Holmenkollen

Legg ditt event til Holmenkollen

Ta med din bedrift og kolleger på en uhøytidelig samling og teambuilding i Holmenkollen.

Har du fortsatt ikke funnet den perfekte lokasjon for samlingen du skal ha med jobben? På toppen av Oslo finner du både Skimuseet og hopptårnet som kan skape en unik ramme for ditt arrangement. 

Omvisning Skimuseet og hopptårnet 

Opplev Holmenkollen når turistene har gått hjem! Det er populært med omvisninger etter ordinær åpningstid. Det er også mulig å gå på egenhånd uten guide. Omvisningen kan kombineres med aperitiff og fingermat. Vi tar imot små og store grupper. For priser og mer informasjon les her. 

Lei hopptårnet eksklusivt 

Hva med å spise middag 64 meter over bakken mens du nyter Oslos beste utsikt? Høres det fristende ut? Ja, det er faktisk mulig. Du kan leie hopptårnet i Holmenkollen eksklusivt etter åpningstid. Tårnet gir deg Oslos beste utsikt samt at du befinner deg på en arena med lange skihistoriske tradisjoner. Leie av tårnet kan også kombineres med litt kultur, nemlig en omvisning i Skimuseet.  Omvisningen tar ca.en time og du avslutter da i tårnet hvor det er dekket til middag. Det er plass til 16 sittende eller 30 stående.

Hopptårnet kan kun leies etter åpningstid. Våre åpningstider finner du her.

Priser er tilpasset etter type arrangement, og vi opererer med 2 pristyper.

Pris på forespørsel. 

Kollensvevet

Kollensvevet kan bookes eksklusivt for din gruppe, og kan gjerne kombineres med andre aktiviteter som f.eks en omvisning. Les mer her

Andre utleielokaler

Skal du ha et møte eller et foredrag? Se oversikt over våre lokaler her

Kontakt:

Driftsansvarlig jeanette.hansen@skiforeningen.no

Driftskoordinator lene.skretteberg@skiforeningen.no 

Middag i hopptårnet

Samarbeidspartnere