Holmenkollen

Sommer i Kollen

Opplev sommeren i Holmenkollen kultur- og turistanlegg med kultur, aktivitet og hyggelige omgivelser.

Skimuseet og hopptårnet har langåpent hele sommeren. I juli og august holder vi åpent fra 09.00 – 20.00 alle dager inkludert helger. Kast deg ut i Kollensvevet, la barna leke i Blåkollen og opplev spennende utstillinger på Skimuseet. 

Kollensvevet – hopp i Holmenkollen

I hele juli og hele august kan du sveve nedover Holmenkollbakken alle dager. Kollensvevet holder åpent for drop-in alle hverdager samt alle helger.

Mandag- fredag 11.00 – 18.00

Lørdag og Søndag 11.00 – 19.00.

For mer informasjon og priser les her. 

Blåkollen

Blåkollen er Skimuseets nyeste utstilling og er et eventyrland og en aktivitetsutstilling for barn. Utstillingen tar utgangspunkt i Gudny Ingebjørg Hagens litterære univers. Du kan møte blånissene og tåketrollene og leke i deres huler og sklier.  I den nye aktivitetsutstillingen møter vi et nytt folkeslag og naturfenomen, nemlig tåketrollene i Holmenkollen. Deres livsoppgave er å lage den berømte Kollentåka på den store Skifesten i Kollen, den andre søndagen i mars.

Les mer om Skimuseets utstillinger her

Blåkollen Foto: Andreas Bache-Wiig

Holmenkollen Frisbeegolf

I Holmenkollen Nasjonalanlegg kan du spille på en 18-hulls frisbeegolfbane. Det er ingen avgift for å spille og banen er åpen for alle. Ta med gode venner, del opp i lag og konkurrer mot hverandre. Frisbee kan leies på Skimuseet. 

Banekart kan du laste ned her.

Samarbeidspartnere