Holmenkollen

Påske i Kollen

Skimuseet og hopptårnet holder åpent alle dager hele påsken. Vi tilbyr aktiviteter som Kollensvevet, Blåkollen og minner fra OL på Lillehammer.

Det er gøyale aktiviteter for store og små i Kollen i påsken. På Skimuseet kan du besøke Blåkollen og i toppen av tårnet kan du sveve over Oslo når Kollensvevet holder åpent torsdag til søndag. Du kan også mimre tilbake til OL-94 i pop-up utstillingen «2jinter» som har laget kjoler av OL-gensere fra Lillehammer.

Blåkollen – et lekeunivers for barna

Blåkollen har blitt en populær lekeutstilling for familier. Ta med barna og lek i huler og sklier og møt Tåketrollene som har flyttet inn på Skimuseet. Det blir også skuespill for barna i utstillingen 20. og 21.april kl.12.00,13.00 og kl.14.00.

Blåkollen

Fly som en skihopper

Kollensvevet holder åpent for drop-in fra skjærtorsdag 18.april til og med 1.påskedag.

Åpningstider: 11.00 – 16.00.

Mer info finner du her.

Kollensvevet

Ullkjoler og OL-minner

2jinter er Karin Mertz Pladsen og Hanne Senstad. Deres lidenskapelige hobby er å sy nye kjoler av gamle kofter.De har laget 11 ullkjoler av 4 OL-gensere fra OL på Lillehammer. Genseren fyller 25 år i år. Kjolene vil være utstilt i heislobbyen på Skimuseet. Sammen med kjoleutstillingen vil du også kunne se utstilte gjenstander fra OL på Lillehammer. Blant gjenstandene finner du OL-fakkelen, offisiell Pin for OL-94 og antrekk fra vertinner og frivillige.

2jinter