Holmenkollen

Miljøverksted og økologisk kafe

Søndag 17. februar inviterer Skimuseet til miljøverksted og økologisk pop-up kafe i Holmenkollen

I forbindelse med Oslos nye status som miljøhovedstad knytter vi Skimuseets to utstillinger, Vær og føre - føre var og Blåkollen opp til tema om miljø, klima og gjenbruk. 

Søndag 17. februar inviterer vi til miljøverksted og økologisk kafe i Skimuseet fra kl.11.00 til kl.15.00. For å delta må du betale inngang til Skimuseet. Priser finner du her

Miljøverksted

I verkstedet kan alle barn tegne eget design på et handlenett som de får med seg hjem. Et handlenett er et godt alternativ til plastposer, og du kan benytte nettet på butikken, til gym-tøy eller andre ting du vanligvis putter i en pose. Aktiviteten er gratis. 

Pop-up økologisk kafe

I rommet tilknyttet Blåkollen åpner vi søndag 19.februar en pop-up økologisk kafe. Her selges det kun økologisk mat og drikke. All mat er i tillegg vegetarisk.  Vi tar kun kort og vipps.

Utstillinger

Blåkollen er Skimuseets nyeste utstilling og er et eventyrland og en aktivitetsutstilling for barn. Du kan møte blånissene og tåketrollene og leke i deres huler og sklier.Her er det natur, kultur og litteratur i fokus mens barna er i aktivitet.

Utstillingen Vær og Føre – Føre Var gir deg en leken tilnærming til temaet miljø og klima. Alle er opptatt av været og ikke uten grunn. Vi snakker om det og planlegger etter det. Vi elsker det og vi hater det. Men hva er det som skjer med været? Hvor blir det av de gode vintrene? Hvorfor er det så mye ekstremvær? Noen av disse spørsmålene prøver vi å svare på i denne utstillingen.

Vær og føre

Samarbeidspartnere