Holmenkollen

Velkommen til Blåkollen

1. desember ønsker vi hele familien velkommen til Skimuseets nyeste utstilling Blåkollen og til salg av markaskilt i Holmenkollen.

Meld gjerne fra om du kommer eller interessert HER

Program for dagen

kl.10.00 - Skimuseet åpner
kl.11.00 - Arrangement starter
Julemusikk, bålpanner og salg av enkel mat/drikke på Kollentorget
kl.11.00 - Skiltsalg starter + juletilbud på ulike produkter
kl.12.00 - Skuespill for barna Blåkollen
kl.13.00 - Skuespill for barna i Blåkollen
kl.14.00 - Skuespill for barna i Blåkollen
kl.15.00 - Program ferdig
kl.16.00 - Skimuseet stenger

• Alle aktiviteter utendørs er gratis (bortsett fra mat/drikke)
  • Aktiviteter inne på Skimuseet og besøk i ny utstilling krever inngangsbillett. Billett kjøpes på stedet.
  • Skiltsalget er kun for Skiforeningens medlemmer
  • Gratis inngang til Skimuseet for Skiforeningens medlemmer ved fremvisning av gyldig medlemsbevis.

Blåkollen

Velkommen til Skimuseets helt nye utstilling Blåkollen. Blåkollen er et eventyrland og en aktivitetsutstilling for barn. Utstillingen tar utgangspunkt i Gudny Ingebjørg Hagens litterære univers. Møt blånissene og tåketrollene og lek i deres huler og sklier.

Skiltsalg

350 utgåtte Markaskilt selges til medlemmer av Skiforeningen.
Kr. 400,- per skilt. Maks ett skilt per medlem. Salget skjer i Skimuseets souvenirbutikk i Kollen. Du må møte opp personlig og fremvise medlemskort ved kjøp. Husk at du kan laste ned medlemskortet på mobil ved å følge denne linken: bit.ly/2P9bPX0

Inntektene fra skiltsalget går uavkortet til ny snøscooter.

Det vil også være eksklusive juletilbud på skiforeningens produkter (anorakk, genser, lue, bøker og mye mer).

jul i kollen.jpg