Holmenkollen

Besøk Skimuseet i vinterferien

Skimuseet har åpent alle dager i vinterferien og i Blåkollen møter du Turte og Skodde i fortellerstunder for de minste.

Skal du være hjemme i vinterferien så kan vi friste med kultur og fortellerstunder alle hverdager for hele familien på toppen av Oslo.

Fortellerstund i Blåkollen

Blåkollen er en aktivitetsutstilling for barn hvor du møter blånissene og tåketrollene Turte og Skodde. I vinterferien i uke 8 blir det fortellerstund og sangstund for de minste alle hverdager inne i utstillingen.

Kl.11.00 - fortellerstund

kl.12.00 - sangstund

kl.13.00 - fortellerstund

Hver fortellerstund varer omtrentlig i 10 minutter og forestillingene er gratis. Du betaler kun inngangsbillett til Skimuseet. Skiforeningens medlemmer har gratis inngang.

Mer om Blåkollen kan du lese her.

Åpningstider

Skimuseet,tårnet og skisimulator har åpent alle dager fra 10.00 - 16.00. Informasjon om inngangspriser finner du her.