Holmenkollen

Åpningstider og aktiviteter i september og oktober

Les mer om våre åpningstider her og hva du kan gjøre i Kollen

Det vil til tider være nødvendig å stoppe innslipp inn i museet i en kortere periode hvis køen og makskapasiteten inne er nådd for å overholde godt smittevern. Vi ber om forståelse for dette. Vi har størst trykk på besøkende midt på dagen og oppforderer våre gjester til å spre besøket til ettermiddag eller formiddag.

Åpningstider

September og oktober:

Mandag - fredag 11.00 - 16.00. Lørdag og Søndag 11.00- 17.00

Dette kan du gjøre i Holmenkollen

Du kan besøke Skimuseet, ta turen til toppen av hopptårnet og teste ziplinen Kollensvevet. Åpningstider for Kollensvevet finner du her. Lunsjen kan nytes i hoppkafeen eller tas med ut på Kollentorget, med fantastisk utsikt over hovedstaden. 

Blåkollen er åpent for publikum og barna vil elske å skli i sklier, leke i huler og hilse på Blånissene og Tåketrollene som bor i Holmenkollen. Les mer om Blåkollen her.

Holmenkollen er en populær aktivitets- og treningsarena. Hit kan du legge trening i trapper og rulleskiløypa, og turmulighetene rundt arenaen er flotte. 

Har du ikke forsøkt deg på frisbeegolf ennå, kan vi love en morsom opplevelse. Frisbeer kan leies i museumsbutikken i Skimuseet for 30,-.

Er du medlem i Skiforeningen? 

Som medlem i Skiforeningen får du gratis inngang til Skimuseet hver dag. Du får også gratis utlån av utstyr til frisbeegolf og medlemsrabatt på Kollensvevet. 

Smittevernstiltak

Vi følger til enhver tid gjeldende smittervernsregler satt av Oslo Kommune. Vi ber deg holde deg hjemme om du er syk. Du må registrere deg ved ankomst og holde avstand til andre besøkende. Ta med deg munnbind da det må benyttes inne i våre lokaler om du ikke kan holde avstand til andre. Vi informerer alle besøkende om våre tiltak ved ankomst. 

 

Samarbeidspartnere