Holmenkollen

Holmenkollbakken.

Åpningstider og aktiviteter i Holmenkollen

Her finner du oppdatert informasjon om aktivitetstilbudet med åpningstider i Holmenkollen. Velkommen!

Foto: Andreas Bache-Wiig

Oppdatert 4.februar 2021.

Vi holder midlertidig stengt
Grunnet den nåværende smittesituasjonen i Oslo må vi dessverre holde midlertidig stengt inntil videre. Vi oppdaterer her så fort vi har en åpningsdato. 

Åpningstider

Vi er dessverre midlertidig stengt på grunn av smittevernstiltak i Oslo. Vi oppdaterer informasjonen så fort vi vet når vi kan åpne igjen. 

Dette kan du gjøre i Holmenkollen
Du kan besøke Skimuseet og den populære familieutstillingen Blåkollen, kjøre skisimulator, ta turen til toppen av hopptårnet og teste ziplinen Kollensvevet. Lunsjen kan nytes i hoppkafeen eller tas med ut på Kollentorget, med fantastisk utsikt over hovedstaden. 

Holmenkollen er en populær aktivitets- og treningsarena. Hit kan du legge trening i trapper og rulleskiløypa, og turmulighetene rundt arenaen er flotte. 

Har du ikke forsøkt deg på frisbeegolf ennå, kan vi love en morsom opplevelse. Frisbeer kan leies i museumsbutikken i Skimuseet for 30,-.

Skimuseet og hopptårnet 

Opplev over 4000 år med skihistorie i Holmenkollen. Du kan se gjenstander fra Nansen og Amundsens polarekspedisjoner og noen av verdens eldste ski. For de minste barna anbefaler vi et besøk i eventyrlandet Blåkollen

Hopptårnet gir deg Oslos beste utsikt og herfra kan du se hele byen og Oslomarka.

Skimuseet

Foto: Marco Boella 

Mer om aktivitetene i Holmenkollen

Holmenkollen Frisbeegolf
Kollensvevet
Butikk og kafé
Skimuseet
Skisimulator
 Hopptårnet

Foto: Frode Sandbech

Medlemstilbud

Skiforeningens medlemmer har en rekke fordeler i Holmenkollen. De kommer gratis inn i Skimuseet og hopptårnet, hele året. Som medlem får man også 100 kroner i rabatt på ziplinen Kollensvevet.  

Les mer om Kollensvevet her.

Husk medlemskortet ditt. Dette mottar du jevnlig på e-post fra Skiforeningen. Ikke mottatt e-post? Send oss en e-post her

Bli medlem i Skiforeningen

Her kan du planlegge fottur eller sykkeltur med Holmenkollen som utgangspunkt

Samarbeidspartnere