Holmenkollen

Holmenkollbakken.

Åpningstider og aktiviteter i Holmenkollen

Her finner du oppdatert informasjon om aktivitetstilbudet med åpningstider i Holmenkollen. Velkommen!

Foto: Andreas Bache-Wiig

Oppdatert 12. oktober 2020.

Nå er alle aktivitetstilbud i Holmenkollen åpne igjen. Du kan besøke Skimuseet og den populære familieutstillingen Blåkollen, kjøre skisimulator, ta turen til toppen av hopptårnet og teste ziplinen Kollensvevet. Lunsjen kan nytes i hoppkafeen eller tas med ut på Kollentorget, med fantastisk utsikt over hovedstaden. 

Holmenkollen er en populær aktivitets- og treningsarena. Hit kan du legge trening i trapper og rulleskiløypa, og turmulighetene rundt arenaen er flotte. 

Har du ikke forsøkt deg på frisbeegolf ennå, kan vi love en morsom opplevelse. Frisbeer kan leies i museumsbutikken i Skimuseet for 30,-.

Åpningstider

 

Mandag til fredag 10.00 - 15.00. 

Lørdag og søndag 10.00 - 16.00

Kafeen og skisimulator har stengt i ukedager og åpent i helgene. 

I helger og skoleferier: I kortere perioder i løpet av dagen kan det være at vi må begrense innslipp til Skimuseet og hopptårnet hvis køene blir lange for å overholde smittevernsregler. Ventetid for for å kjøpe billett til museet og tårnet kan være fra rundt 10 - 15 minutter midt på dagen avhengig av antall gjester som besøker oss. Vi ber om forståelse for dette. 

Svev over Oslo i Kollensvevet

Kollensvevet gir deg samme følelse som skihopperne har når de setter utfor Holmenkollbakken. Vi lover en uforglemmelig opplevelse og byens beste utsikt mens du svever over Oslo.

Kollensvevet har åpent for drop-in alle helger i oktober fra 11.00 -16.00. Mer info finner du her. 

Kollensvevet

Skimuseet og hopptårnet 

Opplev over 4000 år med skihistorie i Holmenkollen. Du kan se gjenstander fra Nansen og Amundsens polarekspedisjoner og noen av verdens eldste ski. For de minste barna anbefaler vi et besøk i eventyrlandet Blåkollen

Hopptårnet gir deg Oslos beste utsikt og herfra kan du se hele byen og Oslomarka.

Skimuseet

Foto: Marco Boella 

Mer om aktivitetene i Holmenkollen

Holmenkollen Frisbeegolf
Kollensvevet
Butikk og kafé
Skimuseet
Skisimulator
 Hopptårnet

Foto: Frode Sandbech

Medlemstilbud

Skiforeningens medlemmer har en rekke fordeler i Holmenkollen. De kommer gratis inn i Skimuseet og hopptårnet, hele året. Som medlem får man også 100 kroner i rabatt på ziplinen Kollensvevet.  

Les mer om Kollensvevet her.

Husk medlemskortet ditt. Dette mottar du jevnlig på e-post fra Skiforeningen. Ikke mottatt e-post? Send oss en e-post her

Bli medlem i Skiforeningen

Her kan du planlegge fottur eller sykkeltur med Holmenkollen som utgangspunkt

Samarbeidspartnere