Barnas skiskole

Viktig info helg

Her finner du som foresatte/ledsager viktig informasjon vedrørende skiskole i helgene på Vestli/Stovner 2024.

SKISKOLELEDER HELG

Randi Flaten har tjue års erfaring som skiskoleleder på Vestli/Stovner. Hun er en viktig ressurs for nærmiljøet på Stovner og har et hjerte som brenner for å få barn i aktivitet. Randi ønsker alle deltakere velkommen i januar!

SKISKOLESTED

Vestli/Stovner ligger ved Tokerud ungdomsskole. ved Liabakken skisenter. Det er begrenset med parkeringsplasser ved Tokerud skole. Alternativt gateparkering. Med kollektivtransport: ta T-bane mot Vestli til Stovner. Herfra tar det ca. 10 min å gå til Liabakken. 

OPPMØTE

Møteplass i bunn av Liabakken. 

NAVN PÅ LUA! 

For at instruktøren lett skal få kontakt med barnet oppfordrer vi alle til å merke lua med barnets fornavn, gjerne med sporttape og tusj. Merk også skiene tydelig.  

SKI, BEKLEDNING OG SMØRING 

Vi anbefaler ski som kan smøres. For tips angående skiutstyr, bekledning og smøring, se her. Barna bør kommer på skiskolen med ferdig smurte ski. 

Vi bruker ikke staver på skiskolen på Vestli/Stovner. 

SISTE DAG PÅ SKISKOLEN

Ikke gå glipp av siste kursdag, da er det ekstra stas i skileiken. Vi deler ikke ut premier, men barna får rosiner. Hvis ønskelig kan foresatte selv printe ut et diplom til barna som kan deles ut på en egen sermoni hjemme i stua. Diplomet finner du her. 

GÅR SKISKOLEN SOM  PLANLAGT? 

Hver kursmorgen kl. 08:30 legger vi ut informasjon om vær- og føremelding på våre nettsider. Foresatte har selv ansvar for å sjekke om kurset går som planlagt.

BARNAS HOLMENKOLLDAG 2024

Barnas Holmenkolldag arrangeres søndag 11. februar. Deltakere på Barnas skiskole får 25 % avslag på ordinær pris ved kjøp av startnummer ved å bruke rabattkoden 1883. Les mer her!

BARN SETTER SPOR 

Når barna er på skiskolen kan de registrere aktiviteten sin i appen Distansekort. Her kan barna ta distansemerker, og på den måten er de med på å gi penger til SOS-barnebyer. Også voksne kan logge kilometer i appen. Les mer om appen her

Samarbeidspartnere