Barnas skiskole

Viktig info helg

Her finner du som foresatte/ledsager viktig informasjon vedrørende skiskole i helgene i Sørkedalen 2024.

SKISKOLELEDER HELG

Britt Krogsvold er skiskoleleder i Sørkedalen.
Britt har jobbet som instruktør for Barnas Skiskole i mange år og har jobbet flere år med Friluftsglede og sommerleir for barn i Skiforeningen. Britt er også utdannet fotograf. Hun er veldig glad i skiturer og toppturer i fjellet både sommer og vinter. Nå ser hun fram til å spre skiglede gjennom lek og moro i snøen i Sørkedalen.

SKISKOLESTED

Skiskolen ligger ved Lokalet til Sørkedalen IF. Følg Sørkedalsveien til Lokalet v/ Sørkedalen Idrettsforening. Lokalet ligger på venstre side. Adressen er Sørkedalsveien 1064.

Parkeringsmuligheter ved skileik mot avgift. 

Med kollektivtransport tar buss 41 fra Røa mot Sørkedalen til Lokalet. 

Ved skiskolestedet finnes det en kiosk hvor dere får tak i noe varmt å drikke og noe godt å spise :-) 

OPPMØTE

Ved Lokalet i Sørkedalen. 

NAVN PÅ LUA! 

For at instruktøren lett skal få kontakt med barnet oppfordrer vi alle til å merke lua med barnets fornavn, gjerne med sporttape og tusj. Merk også skiene tydelig.  

SKI, BEKLEDNING OG SMØRING 

Vi anbefaler ski som kan smøres. For tips angående skiutstyr, bekledning og smøring, se her. Barna bør kommer på skiskolen med ferdig smurte ski. 

Vi bruker ikke staver på skiskolen i Sørkedalen. 

SISTE DAG PÅ SKISKOLEN

Ikke gå glipp av siste kursdag, da er det ekstra stas i skileiken. Vi deler ikke ut premier, men barna får rosiner. Hvis ønskelig kan foresatte selv printe ut et diplom til barna som kan deles ut på en egen sermoni hjemme i stua. Diplomet finner du her

GÅR SKISKOLEN SOM  PLANLAGT? 

Hver kursmorgen kl. 08:30 legger vi ut informasjon om vær- og føremelding på våre nettsider. Foresatte har selv ansvar for å sjekke om kurset går som planlagt.

BARNAS HOLMENKOLLDAG 2024

Barnas Holmenkolldag arrangeres søndag 11. februar. Deltakere på Barnas skiskole får 25 % avslag på ordinær pris ved kjøp av startnummer ved å bruke rabattkoden 1883. Les mer her!

NB! Vi gjør oppmerksom på at Barnas Holmenkolldag arrangeres 12. februar og dette er samtidig som siste skiskoledag i Sørkedalen (søndager). Hvis kursdeltakeren også ønsker å delta på Barnas Holmenkolldag  må startnummer kjøpes i tillegg.

BARN SETTER SPOR 

Når barna er på skiskolen kan de registrere aktiviteten sin i appen Distansekort. Her kan barna ta distansemerker, og på den måten er de med på å gi penger til SOS-barnebyer. Også voksne kan logge kilometer i appen. Les mer om appen her. 

Samarbeidspartnere