Barnas skiskole

Viktig info hverdag

Her finner du som foresatt og følgepersonell viktig informasjon vedrørende skiskole i hverdagene på Skullerud 2024.

SKISKOLELEDER HVERDAG

Anne Theres Finstad leder skiskolen på Skullerud på både hverdag og helg. Hun har lang erfaring med barn og skiskolen på Skullerud. Anne Theres ønsker både nye og kjent fjes velkommen til skileik på Skullerud. 

OPPMØTE

Skiskole arrangeres fra uke 3-7 og har samme ukedag og tidspunkt hele perioden (5 ganger). 

For dere som har transport gjennom Skiforeningen har alle kontaktpersoner i barnehagen/SFO/AKS fått tilsendt klokkeslett for henting. Stå klar i god tid. Dersom vær og føre skaper forsinkelser vil dere få beskjed om dette. Dere blir transportert til parkeringsplassen, derifra går dere opp til møteplassen ved skiskolen.

For at ski og utstyr ikke skal bli borte bør det merkes tydelig med navn og samles i sekker slik at lasting og lossing foregår raskt. 

NAVN PÅ LUA! 

For at instruktøren lett skal få kontakt med barnet oppfordrer vi alle til å merke lua med barnets fornavn, gjerne med sporttape og tusj. Merk også skiene tydelig.  

SKI, BEKLEDNING OG SMØRING 

Vi anbefaler ski som kan smøres. For tips angående skiutstyr, bekledning og smøring, se her. Barna bør kommer på skiskolen med ferdig smurte ski. 

Vi bruker ikke staver på skiskolen på Skullerud. 

SISTE DAG PÅ SKISKOLEN

Ikke gå glipp av siste kursdag, da er det ekstra stas i skileiken. Siste kursdag har vi karneval. Alle instruktørene kler seg ut og det er gøy hvis barna også kommer utkledd. Vi deler ikke ut premier, men barna får rosiner. Hvis ønskelig kan ansatte i barnehager/skoler printe ut et diplom til barna som kan deles ut i barnehagen eller på skolen for å gjøre ekstra stas på barna. Diplomet finner du her.  

GÅR SKISKOLEN SOM PLANLAGT?

Hver kursmorgen før kl. 08:30 legger vi  ut oppdatering om skiskolen går som planlagt på våre nettsider. Dersom kurset ikke går som normalt vil dere registret kontaktperson fra barnehage/SFO/AKS få beskjed om dette på det telefonnummeret dere registrerte ved påmelding. 

BARNAS HOLMENKOLLDAG 2024

Barnas Holmenkolldag arrangeres søndag 11. februar. Deltakere på Barnas skiskole får 25 % avslag på ordinær pris ved kjøp av startnummer ved å bruke rabattkoden 1883. Les mer her!

BARN SETTER SPOR 

Når barna er på skiskolen kan de registrere aktiviteten sin i appen Distansekort. Her kan barna ta distansemerker, og på den måten er de med på å gi penger til SOS-barnebyer. Også voksne kan logge kilometer i appen. Les mer om appen her. 

Samarbeidspartnere