Barnas skiskole

Viktig info helg

Her finner du som foresatte/ledsager viktig informasjon vedrørende skiskole i helgene på Skullerud 2024.

SKISKOLELEDER HELG

Anne Theres Finstad leder skiskolen på Skullerud på både hverdag og helg. Hun har lang erfaring med barn og skiskolen på Skullerud. Anne Theres ønsker både nye og kjent fjes velkommen til skileik på Skullerud. 

SKISKOLESTED

Skullerud ligger sydøst i Oslo. Kjør Skullerudveien, sving til høyre på Johan Schraffenbergsvei og deretter til høyre inn på Olaf Helsetsvei. Etter kort tid ankommer dere parkeringen ved Skullerudstua på høyre side. Med kollektivtransport: T-bane til Skullerud. Herfra er det 10 min gange til Skullerudstua. 

OBS! 

Husk at deltakere påmeldt helgetilbudet på Skullerud har oppstart helgen i uke 1 (7.-8. januar). Kurset går over fem helger. 

NAVN PÅ LUA! 

For at instruktøren lett skal få kontakt med barnet oppfordrer vi alle til å merke lua med barnets fornavn, gjerne med sporttape og tusj. Merk også skiene tydelig.  

SKI, BEKLEDNING OG SMØRING 

Vi anbefaler ski som kan smøres. For tips angående skiutstyr, bekledning og smøring, se her. Barna bør kommer på skiskolen med ferdig smurte ski. 

Vi bruker ikke staver på skiskolen på Skullerud. 

SISTE DAG PÅ SKISKOLEN

Ikke gå glipp av siste kursdag, da er det ekstra stas i skileiken. Siste kursdag har vi karneval og de som vil kan kle seg ut. Vi oppfordrer til å gjøre det enkelt. Vi deler ikke ut premier, men barna får rosiner. Hvis ønskelig kan foresatte selv printe ut et diplom til barna som kan deles ut på en egen sermoni hjemme i stua. Diplomet finner du her

GÅR SKISKOLEN SOM  PLANLAGT? 

Hver kursmorgen kl. 08:30 legger vi ut informasjon om vær- og føremelding på våre nettsider. Foresatte har selv ansvar for å sjekke om kurset går som planlagt.

BARNAS HOLMENKOLLDAG 2024

Barnas Holmenkolldag arrangeres søndag 11. februar. Deltakere på Barnas skiskole får 25 % avslag på ordinær pris ved kjøp av startnummer ved å bruke rabattkoden 1883. Les mer her!

BARN SETTER SPOR 

Når barna er på skiskolen kan de registrere aktiviteten sin i appen Distansekort. Her kan barna ta distansemerker, og på den måten er de med på å gi penger til SOS-barnebyer. Også voksne kan logge kilometer i appen. Les mer om appen her

Samarbeidspartnere