Barnas skiskole

Velkommen til Barnas skiskole helg!

Barnas skiskole helg arrangeres hvert år i januar og februar .

Rundt 8000 barn deltar på våre kurs hver vinter. Her finner du alt du trenger å vite om skiskolen, som starter rett over nyttår.

Slik deler barna i grupper for sesongen 2024:

Ekorn: 3 år = født i 2020 (NB kurset er for barn med foresatt på ski)
Hare: 4 år = født i 2019
Bamse: 5 og 6 år = født i 2018 eller 2017
Elg: 7 og 8 år = født i 2016 eller 2015

Nytt kurstilbud fra 2024 for barn mellom 9-12 år = født 2014, 2013, 2012 eller 2011 (Kun lørdager i Sørkedalen).

Barnas skiskole arrangeres på seks ulike steder i helgene, fra uke 2 - 6 i 2024. Vær klar over på Skullerud starter skiskolen helgen i uke 1.

Gavekort: Ønsker du å gi kursdeltakelse i gavekort, se denne .

PS! Visste du at du sparer mye ved å være medlem av Skiforeningen? For medlemmer gjelder egne rabatterte priser.

Her kan du bli medlem

Påmeldingsdatoer for sesongen 2024:

• Torsdag 15. november kl. 09:00 åpner påmeldingen for Skiforeningens medlemmer.
  • Torsdag 22. november kl. 09:00 åpner påmeldingen for alle, det vil da også være mulig å benytte Obos-rabatt.

Priser for Barnas skiskole helg 2024

• Medlemspris: kr 1.430 Meld inn barnet i Skiforeningen her NB! Det er det deltakende barnet som må være medlem av Skiforeningen)
  • Obosmedlem: kr 1.610 Legg inn kampanjekoden når du kommer til handlekurven. Vi refunderer ikke mellomlegget ved manglende kampanjekode. Medlemsnummer fra OBOS skal ikke benyttes.
  • Ordinær pris (ikke-medlem): kr 1.895

Friplasser

Skiforeningen tilbyr friplasser for barn fra lavinnteketsfamilier som ønsker å delta på skiskolen i helgene. Les mer her

Medlemsfordeler Skiforeningen

• Skiforeningens medlemmer får tilgang til påmeldingen for Barnas skiskole en uke før alle andre
  • Som medlem sparer du 460 kr på Barnas skiskole
  • Som medlem får du 30 prosent rabatt på startnummer til Barnas Holmenkolldag
  • Sjekk ut alle andre fordeler for både store og små her

Kurshelger 2024

Barnas skiskole arrangeres på seks ulike steder i helgene, fra uke 2-6 i 2024. Kurset går over fem helger. Barnet deltar enten lørdager eller søndager.
Alle skiskolesteder, unntatt på Skullerud, har oppstart i uke 2.

Alle våre kurs på helg er på 60 minutter.

På Skullerud starter skiskolen helgen i uke 1.

Skiskolesteder og tider

Lørdager: Eid (Asker), Vestli/Stovner, Greverud, Sørkedalen og Skullerud.
Søndager: Sollihøgda, Sørkedalen og Skullerud.

Barn med funksjonsnedsettelse

Vi tilbyr tettere oppfølging for barn med funksjonsnedsettelser. Vi tilbyr 1 instruktør per deltaker. Etter påmelding ber vi om at følgende skjema fylles ut og sendes oss, se skjema her.

Hva lærer barna på kurset?

• Vår visjon er å skape livsvarig skiglede gjennom lek og mestring.
  • Gjennom skileik lærer vi barna skiferdigheter og grunnleggende teknikker på en leken måte. Skiglede gjennom mestring tilrettelegges på barns premisser.
  • Gjennom et fem ukers kurs går barna gjennom et fastsatt program som inneholder både situasjonsstyrte leker, aktiviteter og frikjøring. Gjennom situasjonsstyrte leker øver barna på forskjellige ferdigheter sammen med andre barn på en naturlig måte.
  • Målet er at barna skal ha det gøy på ski, utvikle seg og oppleve mestringsfølelse.

Kontakt oss

Har du spørsmål i forbindelse med Barnas skiskole, send oss ​​gjerne en e-post til kurs@skiforeningen.no

Her arrangeres skiskolene

Barnas skiskole arrangeres på ti ulike steder i østlandsområdet, alle med sitt eget lokalpreg og egen instruktørgjeng.

Finn ditt skiskolested her
skiforeningenlogo

Få 465 kroner i rabatt på Barnas skiskole

Det lønner seg å være medlem av Skiforeningen. (NB: Det er barnet som deltar som må være medlem.)