Slik funker den nye iMarka-appen

Mer innhold og bedre oversikt: Nå kan du laste ned ny og forbedret iMarka-app. Slik gjør du det.

Tekst: Trine Rom Giving Foto: Christian Haukeli

Published 2/6/2023

Dette er nytt i iMarka-appen

Ved å logge på får du: 

  • Tilgang på medlemskort og informasjon om medlemskapet
  • Tilgang på turplanlegger, der turen kan planlegges fra a til å, med informasjon om lengde, høydekurve, serveringssteder, parkeringsplasser og kollektivknutepunkt

Brukere som ikke er medlemmer eller velger ikke å logge på, får inntil videre tilgang på samme informasjonen som før, som feks føremelding.  

Her ser du hvordan du logger inn. 

Her ser du hvordan du bruker ruteplanleggeren.

Her kan du laste ned iMarka-appen:

Skiforeningen medlemmer får tilgang til turplanlegger og medlemskort i iMarka-appen.  

Last ned iMarka-appen her

– Vi har slått  sammen iMarka-appen og medlemsappen. All informasjon om Marka og medlemskapet er dermed samlet på ett sted. Det innebærer en pålogging på iMarka-appen for medlemmer. Mange funksjoner vil fortsatt være tilgjengelig for alle, også ikke-medlemmer. Men det er bak påloggingen vi utvikler attraktive funksjoner, som for eksempel turplanlegger. Vi vil også sikre et personalisert og tilpasset innhold, sier Eirik Harstad, ansvarlig for digitale brukertjenester i Skiforeningen.  

Alt i én app 

– Skiforeningen tilrettelegger for alle som bruker Marka. Våre digitale tjenester er en del av dette, og fremover vil vi prioritere medlemmene våre i utviklingen av disse tjenestene, sier Harstad.

I iMarka-appen vil du nå få tilgang til medlemskortet ditt og se informasjon om medlemskapet. 

– Hva om jeg ikke får logget inn?

– Det kan skyldes at medlemskapet ditt ikke er gyldig. Eller at vi har feil e-post/ telefonnummer på deg. Da ber vi deg kontakte oss her: post@skiforeningen.no

Last ned iMarka-appen her

Enklere på tur

Føremeldingen er en av Skiforeningens mest populære tjenester. På det meste har 400 000 mennesker vært inne på skiforeningen.no og i iMarka-appen for å sjekke forholdene i Marka – på én og samme dag. 
 
– Vår digitale satsing skal gjøre at det blir enklere å komme seg ut på tur og enklere å være ute i naturen. At flere bruker sitt nærområde til aktivitet er et viktig tiltak i et folkehelse- og bærekraftperspektiv. Jeg tror enkle digitale tjenester kan senke terskelen for å være aktiv. Målet er at flere velger skispor eller sti fremfor sofaen, sier Håvard S. Abrahamsen, generalsekretær i Skiforeningen.  

Her kan du se hvordan du logger på 
 
– Ikke alle bor i nærheten av en skiløype eller har snø utenfor huset sitt når det er snø i høyden. Da er det ekstra viktig å fortelle hvor det er fine forhold for en skitur, sier han.   

skiforeningenlogo

Bli medlem i Skiforeningen

Sammen setter vi spor
Bli medlem

Affiliates