Bli medlem nå, få neste medlemsår på kjøpet

Bli medlem nå, og få neste medlemsår på kjøpet. Medlemskapet er da gyldig til 31. august 2024.

Published 3/1/2023

Gode grunner til å være medlem

Det er mange gode grunner til å være medlem av Skiforeningen. Her har vi samlet noen av dem. Det er fort gjort å spare inn medlemskontingenten gjennom fordelene du får gjennom medlemsskapet ditt.

BLI MEDLEM HER

1. Du sørger for skiløyper i verdensklasse 

Medlemskontingenten går direkte til Skiforeningens arbeid i Marka. Vi preparerer 2200 kilometer med skispor i Oslomarka og 18 tilstøtende kommuner på Østlandet. Dette tilsvarer strekningen Oslo - Roma!

2. Du får alltid siste nytt om preppestatus i føremeldingen

Hver morgen oppdaterer løypekjørerne siste nytt fra området de har ansvar for. Leser du føremeldingen, er du alltid oppdatert om forholdene i Marka.

3. Markastuene er litt dine - og du får rabatt på overnatting 

Skiforeningen har fire store markastuer og flere mindre stuer/serveringssteder, som alle er fine turdestinasjoner. Kikut, Løvlia og Vangen tilbyr overnatting. Som medlem får du rabatt. Les mer om markastuene her.

4. 4000 skilt i skogen - du bidrar til å vise vei med 

Omtrent samtidig med at Skiforeningen begynte å rydde løyper i Marka, satte foreningen opp skilt til rettledning for publikum. De første skiltene kom i begynnelsen av 1890-årene. I dag har Skiforeningen totalt ca. 4000 skilt i Marka, inkludert sykkelskilt.

5. Du sparer penger på svært gode medlemsfordeler

Medlemmer av Skiforeningen har medlemsfordeler på Barnas skiskole, Barnas Holmenkolldag, langrennskurs med mer. Se alle medlemsfordeler her.

6. Sportsbutikken markabutikken.no gir deg alltid god medlemsrabatt 

Marka-anorakken, en av våre mest populære produkter, i vindtett stoff uten hette og med Skiforeningens merke på brystlommen ble lansert i 1972. Da var det et arbeidsantrekk for Skiforeningens skiinstruktører, løypetjeneste og ansatte. I Markabutikken får du anorakken til både voksne og barn, samt massevis av turutstyr, bøker og gaveartikler til medlemspriser. www.markabutikken.no.  

Men viktigst av alt: Som medlem av Skiforeningen er du en viktig bidragsyter til at vi kan tilrettelegge for markabruk - året rundt. Slik vi har gjort siden 1883. Takk for at du er medlem! 

Førjulsprepp: I vinterhalvåret jobber Skiforeningen døgnet rundt for å tilrettelegge for at du skal kunne få en fin skitur. Her fra løypepreparering rett før jul. (Foto: Jarle Jensen)

skiforeningenlogo

Bli medlem av Skiforeningen

Skiløypene venter på deg
Bli medlem

Affiliates