Bli medlem i Skiforeningen!

Medlemskontingenten går direkte til Skiforeningens viktige arbeid i Marka.

Sammen setter vi spor

Bli medlem i Skiforeningen nå, og få neste medlemsår på kjøpet. Medlemskapet er da gyldig til 31. august 2024.

Medlemsåret går fra 1. september til 31. august. Som medlem i Skiforeningen er du viktigste bidrag til at vi kan kjøre skiløyper, og ved å starte medlemsåret i september er det for å gjøre klart for vintersesongen som kan starte allerede i oktober, november.  

Skiløyper i verdensklasse

Medlemskontingenten går direkte til vårt arbeid i marka. Vi preparerer 2200 kilometer med skispor i Oslomarka og 18 tilstøtende kommuner på Østlandet. Dette tilsvarer strekningen Oslo - Roma! 

Alltid siste nytt om preppestatus med føremeldingen

Hver morgen oppdaterer løypekjørerne siste nytt fra området de har ansvar for. Leser du føremeldingen, er du alltid oppdatert om forholdene i Marka. Les Føremeldingen.

_KIF3824.jpg

Medlemsfordeler

Som medlem har du alltid halv pris på Markabussen. Og gode medlemspriser på langrennskurs for barn og voksne. Se alle medlemsfordeler

Markastuer som byr på fersk bakst

Skiforeningen har fire store markastuer og flere mindre stuer/serveringssteder, som alle er fine turdestinasjoner. Kikut, Løvlia og Vangen tilbyr overnatting og som medlem får du rabatt. Les mer om markastuene her.

Skiforeningen viser vei med markaskilt

Omtrent samtidig med at Skiforeningen begynte å rydde løyper i marka, satte foreningen opp skilt til rettledning for publikum. De første skiltene kom i begynnelsen av 1890-årene. I dag har Skiforeningen totalt ca. 4000 skilt i Marka, inkludert sykkelskilt.

_27A2252.JPG

Fast medlemsrabatt i Markabutikken

Marka-anorakken, en av våre mest populære produkter, i vindtett stoff uten hette og med Skiforeningens merke på brystlommen ble lansert i 1972. Da var det et arbeidsantrekk for Skiforeningens skiinstruktører, løypetjeneste og ansatte. I Markabutikken får du anorakken til både voksne og barn, samt turutstyr, bøker og gaveartikler til medlemspriser. Se mer på www.markabutikken.no.

skiforeningenlogo

Bli medlem i Skiforeningen

Sammen setter vi spor
Bli medlem

Affiliates