Bli medlem i Skiforeningen!

Medlemskontingenten går direkte til Skiforeningens viktige arbeid i Marka. Meld deg inn i dag og du er medlem frem til 31.08.2023

Sammen setter vi spor

Skiforeningen er en medlemsorganisasjon med over 73.000 medlemmer som legger til rette for gode opplevelser i Marka, hele året. Det er mange gode grunner til å være medlem, og her har vi samlet noen av dem. 

Skiløyper i verdensklasse

Medlemskontingenten går direkte til vårt arbeid i marka. Vi preparerer 2200 kilometer med skispor i Oslomarka og 18 tilstøtende kommuner på Østlandet. Dette tilsvarer strekningen Oslo - Roma! 

Alltid siste nytt om preppestatus med Føremeldingen

Hver morgen oppdaterer løypekjørerne siste nytt fra området de har ansvar for. Leser du føremeldingen, er du alltid oppdatert om forholdene i Marka. 

Les: Føremeldingen

Skjermbilde 2022-04-08 112222.png

Markastuer som inviterer deg inn i varmen

Skiforeningen har fire store markastuer og flere mindre stuer/serveringssteder, som alle er fine turdestinasjoner. Kikut, Løvlia og Vangen tilbyr overnatting og som medlem får du rabatt. Les mer om markastuene her.

Skiforeningen viser vei med markaskilt

Omtrent samtidig med at Skiforeningen begynte å rydde løyper i marka, satte foreningen opp skilt til rettledning for publikum. De første skiltene kom i begynnelsen av 1890-årene. I dag har Skiforeningen totalt ca. 4000 skilt i Marka, inkludert sykkelskilt.

_27A2252.JPG

Gode medlemsfordeler

Medlemmer av Skiforeningen har medlemsfordeler på Barnas skiskole, Barnas Holmenkolldag, langrennskurs med mer. Se alle medlemsfordeler her.

Fast medlemsrabatt i Markabutikken

Marka-anorakken, en av våre mest populære produkter, i vindtett stoff uten hette og med Skiforeningens merke på brystlommen ble lansert i 1972. Da var det et arbeidsantrekk for Skiforeningens skiinstruktører, løypetjeneste og ansatte. I Markabutikken får du anorakken til både voksne og barn, samt turutstyr, bøker og gaveartikler til medlemspriser. Se mer på www.markabutikken.no.

skiforeningenlogo

Bli medlem i Skiforeningen

Sammen setter vi spor
Bli medlem

Affiliates