Rulleskikurs

Bedrifts- og gruppekurs

Savner du dine kollegaer på hjemmekontor? Eller ser dere etter en ny utfordring for vennegjengen? Da har vi det rette for dere! Nå kan du ta med din bedrift eller vennegruppe, bygge samhold, og samtidig få en lærerik kursopplevelse på rulleski.

Skiforeningen har svært god erfaring med å tilby rulleskikurs til bedrifter og vennegrupper. I en tid der mange sitter på hjemmekontor, kan en felles treningsøkt med kollegaer og venner være en velkommen aktivitet som er helt fritt for tilkoblingsproblemer i Teams. Hvorfor ikke forbedre rulleski- og langrennsteknikkferdighetene samtidig? Vi anbefaler en gruppestørrelse på 8 deltagere pr instruktør og stiller gjerne med flere instruktører for større/flere grupper. Våre instruktører har flere års erfaring fra kurs, har gått på ski og rulleskihele livet og har god kompetanse i å fomidle både teknikk og (rulle-)skiglede. Instruktørene er flinke til å ta tilpasse kurs for både nybegynnere, de som er ivrige deltagere i turrenn på vinteren, og de som er midt i mellom. 

Vi tilbyr rulleskikurs i klassisk og skøyting og kan skreddersy et kursoppsett som er tilpasset bedriftens ønsker om kursnivå og antall kursøkter.  Vi anbefaler inntil 8 deltakere per instruktør slik at hver enkelt deltaker er sikret god personlig oppfølging. Hver kursøkt varer i 90 min. 

Kurssteder er Holmenkollen eller Fornebu, andre steder kan avtales etter ønske. 

Ta kontakt for en hyggelig, uforpliktende kursprat på kurs@skiforeningen.no
Spesifiser gjerne ønsker som: 

  • Ønsket kurssted
  • Ønsket starttidspunkt
  • Ca antall deltagere
  • Klassisk eller skøyting
  • Ønsket kursnivå (nybegynner/litt øvet eller viderekommen) 
  • Antall kursøkter dere ønsker (hver økt varer i 90 min)

 

 

Affiliates